01 juni, 2013

Dags att planera gott folk!

Nyköpings Hockeys träningsmatcher i höst ser ut så här:

Torsdag 15/8 Tranås Hemma
Fredag 16/8 Åker Hemma
Onsdag 21/8 Vita Hästen Hemma
Lör-Sön 24-25/8 Teambuilding i Enköping. Ingen match är ännu klar.
Onsdag 28/8 Tranås Borta
Onsdag 4/9 Mjölby Hemma
Söndag 8/9 Vita Hästen Borta

Sex träningsmatcher och fyra av dessa på hemmais. Dock kan väl dubbelmötet mot Vita Hästen kännas lite oroande med tanke på hur det såg ut senast. Det var inte snyggt den gången i "himpan". Vi får hålla tummarna att världens bästa hockeylag spelar ishockey de här matcherna. Men nu är det bara att planera in dessa matcher i kalendern.

**********
Den preliminära serieindelningen är klar och den hittar du här!

10 kommentarer:

 1. Seriestart 11 september!!
  Ärligt talat så är serien totalt felplanerad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis som vanligt Pelle. Inget annat att hoppas på tyvärr. Den här lottningen blev otroligt dålig för NH. Önskar Åker tillbaka till D :-)

   Radera
 2. Två borta mot V/R annars är det som vanligt eller? Supporter puben lär inte blomstra direkt utan fredags bataljerna tråkigt värre men vi får hoppas på PO fest istället.

  SvaraRadera
 3. Tycker det är väldigt synd att det inte blir någon fredagsmatch. Vad är dem rädda för? Att idol eller annat skräp på tv gör att folk inte kommer?

  SvaraRadera
 4. Det är faktiskt så att publiksiffran sjunker med 2-300 personer vid fredagsmatch. Tyvärr! Marginalåskådarna blir kvar hemma och äter tacos och kollar på idol förmodligen.

  SvaraRadera
 5. Gnesta och Bajen ggr. två borta kan ju vara kul även om Gnesta kanske hade varit ännu bättre två hemma. Ur eget perspektiv så ser jag det som betydligt roligare med dubbla bortamöten. Wings, VBK och Nacka är ju sådär att åka på bortamatcher. Synd att Bajen inte spelar på hovet, om de nu inte gör sin hovet-match mot NH. Andas lite allsvensk nostalgi liksom

  /G

  SvaraRadera
 6. Precis. Hade gärna haft två hemma mot Bajen och Gnesta. Förmodligen enda två lagen som skulle kunna tänkas dra några hundra extra till hallen, + dubbla resor till Visby är ju inte optimalt. Kanske ska starta en namninsamling? Eller varför inte gråta lite på twitter om det här så kanske förbundet ändrar sig? :-)

  SvaraRadera
 7. Förbundet ändra sig? De är som att diskutera med ett plank..

  Förbundet skiter i Div1 och kommer alltid att pissa på alla Div1 föreningar tills vi ställer upp för varandra genom hockeyettan.

  Problemet är att alla är så skadeglada istället för att inse att man själv förmodligen står på tur för en "Golden shower" av förbundet nästkommande säsong.

  Heja Hockeyettan! Organisera er och visa förbundet att Div 1 ska inte trampas på..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hockeyettan? Är det något man kan äta? Det liknar en processad stek på Lidl, förpackningen ser fin ut men man har ingen aning om det finns mer än vatten där i.

   /G

   Radera
 8. Hockeyettan är en förening av Div1 klubbar...
  Du låter som en facklig medlem som gnäller på facket, men som bara inte insett att som medlem är man facket..

  Hockeyettan är NH, Hockeyettan är Huddinge och hockeyettan är alla andra anslutna klubbar samt föreningar.
  Man måste jobba tillsammans, dra åt samma håll för att få bättre förutsättningar.

  Det räker inte att säga "Vi är ju med i Hockeyettan, varför fixar dom inte allt nu då", då har man inte insett att det är medlemmarna som är Hockeyettan och det är där det stora arbetet måste börja!

  Ömsesidig respekt mellan föreningar, idag ser föreningstopparna ut som rena supporters, häver ur sig skit och är skadeglada hit och dit.
  Det funkar som det är nu men bara knappt!
  Hjälp dig själv att skapa förutsättningar för en sund ekonomi och en bra dialog med Ishockeyförbundet, ingen kommer göra det åt dig..

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.