13 augusti, 2012

Så här slutar grundserien...Plats 2


1.
2. Nyköping
3. Wings
4. Huddinge
-----------------------------------------------
5.
6. Väsby
7. Järfälla
8. Vallentuna
9. Botkyrka
10. Nacka

Jag tror att Nyköpings Hockey får svårt att vinna serien. Men helt omöjligt är det naturligtvis inte. Man kommer att vara med i den övre halvan och slåss om seriesegern, det tror jag bestämt men jag tror också lite på samma utveckling som under förra säsongen, att laget kommer att vara som bäst från jul och framåt.  Men div1D kommer nog att vara jämnare än på många år så det gäller att ha fokus även under lunken innan jul om det ska bli någon alletta. Nyköping har den bästa backsidan av alla lag i D-serien. Även målvakterna tillhör helt klart seriens toppskikt där är jag inte alls orolig. Kan bara de forwards som ska leverera komma igång ordentligt så kommer Nyköping sluta som sämst tvåa i serien.

Eftersom jag redan gått igenom Nyköpings trupp i tidigare inlägg så länkar jag till dem:2 kommentarer:

  1. Tror att nh får svårt i år. Tappat sina bästa backar och forwards. Det skillde inte många poäng förra året till 5e platsen. Ni har tappat många poäng i Håkansson, Rickmo, Johansson. De poängen var skillnaden till att bli 5a. Så det så!

    SvaraRadera
  2. Så Visby etta då? Känns svårt då de inte är klara än med värvningarna. Åker ser än mer bedrövligt ut bakåt och Blid ersätter inte despo och Eriksson (om nu inte den sistnämnda ändå fortsätter). Lär behövas ett par vassa kort till där om det ska bli allettan. Å andra sidan så fungerar Åkers tuta och kör hockey ganska bra mot de sämre motstånden och lär inte tappa mycket poäng där.

    Vi får se...

    /Gustaf

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.