02 juni, 2012

Gott och blandat


I måndags fick jag in ett tips om att Jonas Vidlund skulle vara nära Åker. Igår blev det klart med övergången från Huddinge. Bra tipsat, idiotiskt av mig att inte få ut ryktet i bloggen.

*********

En del annat har hänt de senaste dagarna. Bland annat har Carl Johan Sjögren som var aktuell för NH gått från IFK Kumla till Skövdes budgetsatsning!

Jag vet inte vad jag ska tro när det gäller den där budgetsatsningen. Personligen undrar jag hur truppen skulle sett ut om man inte hade en lågkostnads satsning, eller är det helt enkelt så att det är svårt att hålla i plånboken nere i Skövde?

**********

Matti Koponen gick tillbaka till Red Ducks i finska Div3. Det var en chansvärvning av NH inför förra säsongen och den blev inte helt lyckad. Inte heller misslyckad. Matti fick spela en del i J-20 laget och mestadels nöta bänk i A-laget. Men han gjorde inte på något sätt bort sig när han väl spelade. 9 poäng på 7 matcher i J-20 är bra siffror.

**********

Viktor Hertzberg spelade förra säsongen i Åker. Nästa säsong kommer han att spela i Sundsvall. Han ville till allsvenskan men det dök inte upp något där så Sundsvall var ett naturligt val när det inte blev HA. En bra värvning av Sundsvall som har varit väldigt aktiva på spelarmarknaden den senaste tiden.

**********

En superlördag blir snart verklighet i Nyköping. Såg på senaste sändningen av studio lokalsporten igår där handboll, innebandy och ishockey var representerade i studion. När bygget av nya sporthallen är klar lovade de tre representanterna att man gemensamt skall anordna en sportdag utöver det vanliga. Låter kul. Mycket annat matnyttigt från Magnus Tegerup går även att höra i samma video. Ett tips till alla NH människor.

/Var tog sommaren vägen?

15 kommentarer:

 1. Det är rätt intressant att Skövdes "lågbudget" ligger i paritet med NH:s uppsatta spelarbudget. Enligt SIK:arna så låg Skövdes spelarbudget på mellan 2-3 Mkr. förra säsongen.

  /Gustaf #stillastående tåg

  SvaraRadera
 2. Intressant hur man tar hand om sina sponsorer.... Eftersom jag hörde att de inte kommer få hjälp med lägenheter av bolaget som hjälpt dom förra året. Man skiter i att betala hyra.

  Hyresvärden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du Skövde eller?
   /Räkan

   Radera
 3. Helt klart betalar ju skövde mer än NH för det lär ju inte vara bättre förutsättningar det handlar om. Är dock helt övertygad om att vi gör rätt. NH@re

  SvaraRadera
 4. Om det ändå vore Skövde jag menade
  /Hyresvärden

  SvaraRadera
 5. Trist. Men lika trist är det med dyngspridare som älskar att sprida negativa rykten om NH. Ta åt dig hyresvärden.

  SvaraRadera
 6. Det känns ofint av seriösa bostadsbolag att sprida rykten på bloggar på det här sättet. Eller är det helt enkelt så att hyresvärden har lite svårt att bestämma vilken stol han ska sitta på? Med NH eller mot NH? Sparken?

  SvaraRadera
 7. Tänk om!

  Hyresvärden har inga problem med vilken stol han ska sitta på.

  Tänk om NH skötte sina åtagande med betalningsplan och befintliga kostnader så ens chansen till påstående/rykten inte fanns. Tänk vad kul det skulle vara om man bara fick läsa positiva saker om NH.

  Tänk om!

  Idag är det inte så. Man sköter inte skatter, undrar vilka domare föreningen skall ha nästa år. Man söker boende till juniorer men klarar inte av att sköta kontakten sina åtaganden mot bostadsbolagen. Man saknar tränare till alla lag från J-20 till 98 +00.

  Kris kk avhopp?

  Man har skött icebreakers matchen bra. Man har tydligen höjt intäkterna vilket är bra. Man har ettans tuffaste intro.

  Tänk om!

  Man om man slapp all ONÖDIG skit.  Hyresvärden (ej sparkad)

  SvaraRadera
 8. Tänk om!

  Hyresvärden kunde uttrycka sig någorlunda grammatiskt korrekt och hålla koll på stavningen så skulle det bli betydligt tydligare vad denne egentligen vill säga.

  Så, vad är det du vill ha sagt och varför raljera anonymt över föreningen på ett nät-fora när det finns möjlighet att föra fram dina synpunkter på årsmötet, så att alla kan ta ställning till dem?

  /Gustaf

  SvaraRadera
 9. Till hyresvärden>>

  Det är ju solklart att du på något sätt är emot NH eller dess styrele. Jag kan inte på något annat sätt hitta en anledning att "smutskasta" NH i olika forum på det sätt du gör. Vad tycker du att du får ut av att sprida rykten på det sätt du gör? Någon form av upprättelse? Håller med Gustaf i att du borde visa lite stake och ta snacket med NH i stället för att sprida massa rykten här. Du hittar kontakt- information på hemsidan om du inte har tele nr redan(vilket jag är säker på att du redan har) Årsmöte kan ju bli svårt då det inte annonserats om något ännu. Men jag vill gärna ha svar på vad du personligen får ut av smutskastningen?

  /Nicklas Brunelius

  SvaraRadera
 10. Är det smutskastning? Finns det sanning i det? Har inga telenummer. Upprättelse från vadå?

  Den som lever får se vad som sant och vad som är smutskastning!!!

  /Hyresvärden för sista gången

  SvaraRadera
 11. Hyresvärden>>

  Jag har förstått att intelligens inte är ditt starkaste kort. Smutskastning blir det när du anonymt här på forumet kommer med anklagelser. Att inte gå till de som kan svara på dina påståenden direkt utan söker uppmärksamhet av andra läsare. Kan du inte svara på min fråga? Vad får DU ut av att sprida dessa rykten? Oavsett om de är sanna eller inte!

  /Nicklas Brunelius

  SvaraRadera
 12. Trodde det var en blogg och inte ett forum. Smutskastning är inget jag håller på utan det är sant tyvärr. Jag får inte ut någonting utav att berätta sanningen. Jo kanske är det att läsa reaktionerna från alla "intilligenta supportrar". Tydligen hör man inte till dom. Men sanningen får man inte ta fram om den är negativ.
  Hur är det med skatten för de anställda? Allt från domarna i björnligan till A-lagspelarna.

  Hyresvärden

  SvaraRadera
 13. Hyresvärden>>

  I rest my case.

  /Nicklas Brunelius

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var som jag trodde. Du är för feg. Men jag måste erkänna att jag inte hade några större förhoppningar. Mitt råd till dig. Tänk om!

   /Nicklas Brunelius

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.