18 juni, 2012

Lågsäsong - på allvar!


Som de flesta har märkt har silly gått in i dvala och hela hockey-Sverige har tagit semester?

Jag har dock fått in uppgifter på att det är några saker på gång. Inte i Nyköping den här gången heller, utan i en av vår seriekonkurrents trupp. Det är Öborna som enligt rykten kommer att få njuta av Despotovics magiska händer kommande säsong. Om det stämmer eller inte kommer nog att visa sig inom kort. Men det är mycket som tyder på att det ska stämma. Och varför inte?

En bra värvning om så är fallet. Inte för oss kanske men för Visby/Roma.

**********

Stackars fattiga Skövde som för några veckor sedan var konkursmässiga fortsätter att säkra upp sin div1 status inför säsongen 2013/14

Idag gjorde man klart med sista pusselbiten i lagbygget. Henrik Thegel, forwarden som förra säsongen var ytterst nära att vara med och spela upp Asplöven till allsvenskan (kanske till och med gjorde det) och passade dessutom på att komma trea i den interna poängligan. Nu vore det väl själva fan om man inte klarade av att hålla sig kvar i Div1 E.

**********

I morgon spelar Sverige sin sista match i EM. Tog slut lite väl fort, men trots förlusten mot England var det tre fall framåt jämfört med Ukrainamatchen. En litet fall framåt mot Frankrike så kan det räcka till poäng och det kan vi nog behöva inför stundande VM kvalet. Självförtroende!/Fotboll suger


4 kommentarer:

 1. Undrar vad Skövdes fordringsägare tycker om "budgetsatsningen" i Skövde med bla. Thegel
  Samma visa om igen!!!

  SvaraRadera
 2. Får dom både despo och Gröndahl blir dom livsfarliga ute på ön!!!

  Hörde förövrigt att NH redan nu börjat ringt och tjata på Håkansson att han ska lira igen.
  Synd att man inte signade upp Jensen från Skövde, hade varit en bra ersättare.
  Då hade Håkansson kunnat vila ända till allettan.

  SvaraRadera
 3. Jenssen ville väl inte komma till Nyköping om inte Planeby fick vara kvar..seriöst?
  Detta kommer att bli en mycket underhållande säsong
  Tillsammans är vi starka, vi är Nyköping!

  SvaraRadera
 4. Kanadicken och Waldehagen eller motsvarande och vi är hemma för en bra säsong. Inget kvalseriematerial på förhand men så var det ju inte förra säsongen heller och då skiljde ett mål. Om Håkansson kan kliva in i en alletta (om det blir någon men det får vi hoppas) så har vi definitivt chans att slåss om framskjutna PO-platser.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.