11 september, 2012

En premiär är alltid en premiär


Mindre än 24 timmar kvar tills pucken släpps. Att det är seriepremiär mot Väsby lär inte många ha missat, inte heller att det är NH Kronan match vilket kortfattat innebär att det är fritt inträde och att alla måste ta med sig vänner och bekanta och titta på hockey. Några spelare kommer inte att vara med. Ånelöf och Norberg är två av dessa.  Där tappar vi massor av defensiv trygghet och rutin. Dock så är Eklund tillbaka efter några matchers frånvaro. Men defensiven är inte något jag oroar mig för.

Att Enlund inte är med kommer inte som en chock. Men mycket tyder på att man har hittat det som spökat för honom (en nerv som hamnat i kläm) och att han nu så sakteliga kan påbörja sin rehab.

Övriga skall därmed vara tillgängliga, även Kim alltså. Det ska bli spännande att se hur Johansson formerar laget.  Tror att det kan bli en och annan överraskning jämfört med hur det sett ut på träningsmatcherna. Och jag tror inte att vår värsta motståndare är Väsby utan snarare underskattning. Hur som helst kommer det bli en hel del smälla på av hemmalaget. Det ska bli ruskigt spännande hur som helst. Men en premiär är alltid en premiär! Minns förra årets hemmapremiär mot Vallentuna med skräck.

**********

Såg att det INTE kommer att bli någon melodifestival i Nyköping framåt vårdagarna. Vad synd! Då kanske vi kan spela hockey i rosvalla i stället?

**********

Glöm inte bort tävlingen där du kan vinna en matchtröja. Tippa rätt resultat och gissa publiksiffran i matchen mot Väsby och maila ditt bidrag till nhtyckaren@hotmail.com Fram till 18.55 i morgon går det bra att vara med.

Hoppas vi ses på Rosvalla i morgon kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.