03 februari, 2013

All in

Det gäller för NH i dag på bortaplan mot Lindlöven. NH har fått tillbaka några spelare som varit borta på grund av sjukdom. Tornberg, Berg och Joni är tillbaka i dagens match. Tyvärr följde Robin Axbom inte med bussen till Lindesberg. Inte heller Enlund , Anton Svensson eller Petter Lindberg. Den sistnämnde har som bekant en match kvar på sin avstängning.

Nyköping fick tidigare i dag hjälp av Visby bortabesegrade Hudiksvall så det får man ändå tacka för. Nu håller jag en lite tumme för att Huddinge gör sitt mot Åker för att NH ska kunna krypa närmare det där strecket som betyder playoff. Jag har svårt att se Enköping förlora mot Falun även om Falun har hemmaplan. Om ryktet stämmer så lirar inte Näslund i Falun i dag.

**********

Att förbruka en 1000-lapp


Även här är det all in som gäller. Kvar i kassan fanns 250:- De satsades på följande sätt:

Lindlöven – Nyköping 2 (1,50)
Hittar NH glädjen i spelet och kan stänga mittzonen bra så är det här ingen omöjlig uppgift. Men det är långt ifrån en lätt match. Lindlöven är starka offensivt men inte lika bra defensivt. Sista chansen för NH.
Mörrum – Vita Hästen 2 (1,55)
Toppen mot botten i Södra AE. Mörrum känns avsågade och Hästen slåss om seriesegern. Jag tippar bortavinst trots sviktande form hos Hästarna. De har dessutom en ny Mv inlånad.

Totalt odds: 2,32 x 250:- Ev utdelning: 581:- Annars är kassan tom.

***********

Som någon påpekade tidigare så har Åker lånat in Jacob Dahlström från SSK. En spelare som säkert kommer göra nytta i Åker. En 19-åring som redan gjort över 60 matcher i Allsvenskan. Han blev rikskänd efter en ful tackling på Djurgårdens Timmy Pettersson.
http://www.hockeysverige.se/article/13542400/32-matcher-for-ssk-forward
http://www.hockeysverige.se/article/13539407/delade-ut-ryggtackling-skadade-sig

10 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Jo men det är ju kul att folk blir berörda när NH vinner! Det här var verkligen viktigt, resultatet vittnar om disciplin även om det verkar vara lite varannan match. Hoppet lever och förhoppningsvis kan man ta med sig självförtroendet i hemmamatcherna. Åker fick sig en rejäl knäck, jag ser hellre att vi snor ESK på sista PO-platsen men möjligheten är större att snuva Åker på den. Hoppas att laget kollar mindre i tabellen och på kommande omgångar än vad vi andra gör. Blir en rysare.

    /G

    SvaraRadera
  3. Uj va det går och räkna sig tokig i det läget i vi fått nu.

    Men, ponera att NH vinner hemma mot både Hudik och Falun. Åker har ESK hemma nästa omgång och säg att Åker har ett sargat självförtroende efter 8-1 mot Huddinge och känner flåset i nacken från NH. Åker får däng av ESK och NH är om och förbi med 2 pinnar (NH 18) (Åker 16).

    Sen har vi nästa omgång. NH har nu allt i egna händer till skillnad från innan. NH vinner mot Falun. Åker har Visby/Roma hemma och har nu drabbats av tanken att det är en måstematch mot V/R och allt knyter sig, man förlorar. NH har då 21 pinnar och Åker är kvar under strecket med sina 16 pinnar.

    Sen kommer nästa omgång då NH har Visby/Roma borta. Klart svåraste bortamatchen man kan ha. Vi säger att NH förlorar här (MEN det kan vara så att NH har hittat tillbaka till spelet efter tre raka vinster och tar V/R av bara farten, NH slog trots allt V/R stort hemma) och Åker har Lindlöven borta vilket dom borde vinna. Lindlöven har inget att spela för medans Åker har allt att spela för. Läget blir då att NH har 21 pinnar och Åker har 19 pinnar.

    Sista omgången. NH har Huddinge hemma, det vågar man ju knappt ens tippa, men säg att Huddinge är redan klara seriesegrare och har inget att spela för förutom hedern och att plocka med sig en bra känsla in i play-offen. Åker har Hudiksvall hemma som man i ett sånt läge borde vinna men man vet aldrig.

    Nästa match blir ofantligt viktig, vinst för NH och man sätter pressen på Åker. Nästa match är vinna eller försvinna känner jag.

    SvaraRadera
  4. V/R borta är väl där det avgörs skulle jag tro.. Tanken att ha huddinge hemma avgörande skulle ju vara skoj det med då lär de bli drag av både på isen och på läktarn. Men det kommer att vara väldigt spännande in i det sista skulle jag tro. Men med händer och fötter knutna så skall någ detta gå vägen..

    //Bråkan

    SvaraRadera
  5. Oliiiiiidligt spännande. Varje match är en måstematch nu. Men jag tycker att den gamla klyschan stämmer bra in för laget. Ta en match i taget. Fokus på nästa match. Vad som väntar efter den får vi ta sen. Det är vi supportrar som får spekulera. Visst måste NH bara på topp för att ta poäng mot Hudik och jag måste erkänna att jag är orolig.Vi har ännu inte i ae gjort två bra matcher i rad. Visserligen slog vi lindlöven och Hudik i matcherna efter varandra men....

    Jag tycker att Åker har det lättaste spelprogrammet kvar. Dock möter man ju esk och Visby närmast. Vinner man en av dessa tror jag att man tvingar NH att gå fullt resten. Inte omöjligt men inte heller troligt.

    SvaraRadera
  6. En liten detalj på NH:S hemsida, kansliet flyttar tillbaka till stora hallen! Det är en viktig grej att man kan göra det nu när organisationen ska expandera.

    Det är framförallt ett sundhetstecken för ekonomin och det är en väääldigt stor skillnad att ha möten där än i lilla kyffet i lilla hallen.

    /G

    SvaraRadera
  7. Ι know this ωebsite prοѵіdes qualitу depending pοstѕ
    and addіtiοnal information, iѕ there anу
    other ѕitе which offeгѕ thesе κinds of informatіon іn quality?


    My ωeblog: nummerupplysningen

    SvaraRadera
  8. Interesting blog! Is your theme custom made or did you
    download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine.
    Please let me know where you got your theme.
    Thanks

    Here is my web blog: jackpot 6000 Jackpot 6000

    SvaraRadera
  9. I pay a visit everyday some sites and sites to read articles,
    but this webpage presents feature based articles.

    Look at my weblog; Jackpot 6000 free

    SvaraRadera
  10. Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you, However I am encountering issues with your RSS.
    I don't understand the reason why I can't join it.
    Is there anybody getting similar RSS problems? Anyone that knows the solution will you kindly respond?
    Thanx!!

    Here is my weblog :: jackpot 6000 review

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.