20 augusti, 2013

Poängligan efter två träningsmatcher

En ganska ointressant tabell men någon kanske tycker det är kul så här kommer en liten sammanställning av den interna poängligan efter två spelade träningsmatcher:


1. Niclas Lehman 2+1 = 3poäng
2. Markus Andersson 1+1 = 2poäng
2. Martin Backholm 1+1 = 2poäng
2. Adam Thim 1+1 = 2poäng
5. Jens Enlund 0+2 = 2poäng
6. Mathias Löf 1+0 = 1poäng
6. Petter Lindberg 1+0 = 1poäng
6. Oliver Forsberg 1+0 = 1poäng
6. Robin Jacobsson 1+0 = 1poäng
6. Christopher Lindholm 1+0 = 1poäng
11. Elias Bjuhr 0+1 = 1poäng
11. Niklas Bröms 0+1 = 1poäng
11. Patrik Eklund 0+1 = 1poäng
11. Kim Ericson 0+1 = 1poäng
11. Johan Norberg 0+1 = 1poäng

**********
 I morgon är det Vita Hästen som kommer till Rosvalla. En bra värdemätare på var Nyköping står, fast med de senaste matcherna i färskt minne så har jag inga större förhoppningar på en jämn match. Har NH någon gång slagit Vita Hästen är min fråga?

10 kommentarer:

 1. Fick de (Hästen) inte däng i Västervik?

  upp med hakorna..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det fick de visserligen men som alltid så brukar lillebror vara extra taggade när de möter storebror. Därför har NH alltid så svårt för Hästen.

   Radera
 2. Om bara Nh kämpar sig upp till samma nivå som Hästen ngn gång så får vi väl se ;)
  Morgondagens match känns trots senare tids historik väldigt oviss.
  Hästen har bara spelat 1 match, det är väl den något överdrivet tydliga förlusten i Västervik som talar för att man verkligen kommer söka revansch på sig själva, frågan är om man klarar av det.
  Hursomhelst ska det givetvis avnjutas på plats.

  SvaraRadera
 3. NH har pulveriserat vita hästen nån eller ett par gånger. Men det var när NH var ett topplag i allsvenskan och Vita Hästen spelade som nu och alltid, i ettan. Eller minns jag fel..? Ja ja kanske kan ha varit något annat skit brögäng NH tvålade till, minns inte så noga.

  SvaraRadera
 4. Tror att Vita Hästens förlust mot Västervik gör att dom kommer vara extra taggade och tror dom passar er dåligt. Tror Vita Hästen vinner med 5-2. Mitt lag Hammarby möter Arlanda på bortaplan. Ännu en gång känns det som om inte bästa laget spelar. Provspelare med och flera ordinarie borta. Känns trist. Men spelet såg bra ut trots förlust mot Haninge. Så tror Hammarby vinner med 4-3. Huddinge möter Almtuna. Tror på Huddingeseger med 4 - 1. Vallentuna möter Enköping på bortaplan. Där vinner Enköping med 4 - 2. Väsby - Lindlöven 3 - 3.

  /Bajare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Arlanda ställer också upp med ett sämre lag så ikväll finns inga ursäkter. Bajen ska vinna! /Bajare

   Radera
 5. Hur går det med 2 backar borta ikväll? Johan Eriksson och Norberg borta. Då får vi lira med junisbackar eller kör dom med 3 backpar inklusive Casper (även han junis).

  Spelar ju eg. ingen roll om vi förlorar med 0-10, inget mer än lite sårad stolthet så varför inte matcha 2 nya junisar på back?

  SvaraRadera
 6. Ny spelare ska enligt ryckte vara på gång in http://dragskott.blogspot.se/2013/08/dragskottnu-avslojar-poangmaskin.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Najs men vore nog inte helt fel med en ny back nu om Norberg går sönder ytterligare..men tummen upp för den värvningen om den stämmer!!

   Radera
 7. Älskar när nya supportrar ska ge sig in i div1 och gissa hit och dit!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.