05 juni, 2012

1000 matcher

Är vad Nyköpings trupp är registrerade för enligt eliteprospects.com när det gäller matcher i elitserien och allsvenskan. Ganska många egentligen men Ånelöf och Bröms står tillsammans registrerade för över hälften av matcherna. Man kan tillexempel jämföra med Åker som har en spelare mer i sin trupp än vad NH har och de kommer upp i 282 matcher. Ganska många mindre med andra ord. Vad spelar då erfarenheten för roll i de här sammanhangen?

**********

Det senaste jag hört angående Nyköping är att man väntar på besked från Marcus Waldehagen. Det är bara att hålla tummarna för att Marcus väljer att krita på för NH.

**********

Det har gått att läsa i SNs pappersversion att Nyköping varit på G med en sammarbetsklubb. Det ryktades om SSK och LHC. Men det är något som man inte gått vidare med just nu. Man känner att LHC ligger för långt ifrån rent sportsligt eftersom det skiljer två divisioner mellan lagen, och SSK sammarbetar ju med Åker så det kanske inte är helt rätt klubb att sammarbeta med. Då man riskerar att ”få” låna det inte Åker vill ha.

**********

Man får hoppas att Sverige maskerar formen mot Serbien. Annars kommer det bli en kort turnering för vikingarna. Ser inget vidare ut, i allafall defensivt. Vi skulle behöva en Zlatan till i försvaret. Minst en.

/EM runt hörnet.

5 kommentarer:

 1. Tydligen har Asplöven Waldehagen i sikte och det faktum att det verkar dröja är lite oroväckande.........NH@re

  SvaraRadera
 2. Man får hoppas att den sociala situationen spelar in för ekonomiskt tror jag inte vi kan matcha. Klart att han väntar för att se vad dom erbjuder. /Räkan

  SvaraRadera
 3. Waldehagen skulle ju jobba i Stockholm? Isåfall måste Asplöven slänga upp en tilltagen heltidslön. Jag vet inte om Fahlander är kvar i den föreningen men det borde isåfall inte vara några problem.

  Fahlander f.ö in som storsponsor i Hästen, jo så kan det vara.

  /Gustaf

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte vad jag ska tycka om Fahlander? Men han går ju självklart inte in i någon förening och bara ger, han vill självklart ha något tillbaka. Är det värt det? Tveksamt.

  Mycket på G i NH nu. Klubbchef på ingång. Vem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan se reaktionen framför mig när Lidberg presenteras :) , nej men så blir det såklart inte.

   Förstod inte riktigt vad som gällde med skulderna, 370 tusen skrev SN men det skulle enligt Wirf vara lite småslantar kvar av denna summa om jag läste rätt. Kommunskulden togs inte upp. Allt det här får vi nog veta under årsmötet.

   Eftersom biljettpriset ökar så kan det ju verkligen vara aktuellt att hugga på det rabatterade årskortet.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.