21 juni, 2012

Intakt trots allt


Idag kom äntligen Markus Andersson och sportgruppen i NH överrens. Skönt, riktigt jävla skönt. Och vad som känns extra bra i sammanhanget är att man både från Markus sida och från klubbens sida kunde svälja stoltheten och tog vid förhandlingarna där man avslutade dem för ca fem veckor sedan.

Markus som startade förra säsongen ganska svagt men blev bara bättre och bättre ju längre säsongen led. I allettan hade han tillexempel bäst +/- i hela laget. Markus tillsammans med Bröms och Bjuhr bildade en riktigt vass förstalina när det begav sig i PO. Nu kan man ana att den linan kommer att vara högaktuell när serien drar igång i september.

***********

Fler och fler klubbar i Div1 visar negativa siffror i bokslutet. Här om dagen var det Vita Hästen som hade gjort nästan en halv mille i förlust. Även Olofström backade 300.000:- trots att man gick ända till kvalserien. Vad hade hänt om man inte kommit så långt? Nybro gick lite emot strömmen i sammanhanget. Men trots att man visade en vinst på 9000:- är man illa ute med sina 2.7 miljoner i skulder.

**********

I och med detta inlägg tar bloggen midsommarledigt och ber att få önska samtliga läsare en riktigt skön midsommar. På återseende./Oroväckande bra väder.

7 kommentarer:

 1. I dagens SN går att läsa att Patric Gozzi kommer till Nyköping för att ev signa ett kontrakt. Han skulle i sånt fall ta den sista forwardsplatsen. Det är en duktig spelare men definitivt ingen spets som jag hade hoppats på, trots att han var väldigt bra i Wings förra året. Men skriver man ett 2-års kontakt skulle jag köpa det. Dax att Waldehagen vaknar och skriver på nu?

  SvaraRadera
 2. Ny assisterande enligt sn. Roger Moström som klubbchef då? Elitseriemeriterande asscoach/junioransvarig. Peter Larsson eller Jörgen Bemström. Båda har spelat i elitserien och ingått i ledarstab för elitserielag. Det får kosta säger dom men det är inte lätt och vara ansvarig över nått som saknar ledare.

  Kul att Mozart stannar. Frågan är om man fortfarande är inne på förstahandssorteringen när det gäller spelare. Gozzi känns inte som Håkansson spets....

  /Enånittio

  SvaraRadera
 3. Kanske lättare att hitta ledare om organisationen fungerar bättre? Självklart är Gozzi inte någon ersättare till Håkansson, inte på kort sikt iallafall. Men pengarna styr och om ryktet stämmer så kommer spelar budgeten öka till säsongen 13/14 när skulderna är under kontroll. Då kan satsningen mot ha börja. Du tror väl inte att vi åker ur i år Enånittio?

  SvaraRadera
 4. Nä det har jag inte påstått. Åker NH ur så är ju OS 2002 Succe i jämförels. Bara efterlyste ledare för juniorerna då vi går in i juli nästa vecka och saker runt omkring borde vara klart. Juli är ju ingen aktiv månad.

  SvaraRadera
 5. Jag håller helt med dig att det skulle underlätta om allt var klart långt innan semestertider. Men trots allt så ska vi nog inte oroa oss allt för mycket. Det borde inte vara svårt att hitta ledare för ett J-20 elit lag, eller har jag fel här?

  Ang A-laget så tycker jag iom Markus förlängning att det börjar lukta PO. Får man in den sista spelaren och om truppen får vara någorlunda skadefri så är det här laget inte mycket sämre än förra säsongens. Håkansson saknas naturligtvis men jag tror mycket på Lehmann, och han kommer nog att ersätta Rickmo rakt av. IOM att Kalrskorna gick upp så sänktes nog standarden rakt av i ettan. Lönerna gick ner och vem vet hur VH satsning kommer att se ut nästa säsong? Min känsla säger att VH inte kommer att vara i närheten av lika bra. DEt är bra hahah bra bra bra.... God fotsättning.

  /Räkan

  SvaraRadera
 6. Man har inte lyckats med det hittills och både J-20 och J-18 hade spelat färdigt i februari. Det kanske är klart men på hemsidan finns ingen info. I annonsen man hade inför tryouten skulle tränarna presenteras under tryouten.

  A-laget känns stabilt men inte så man hoppar högt. PO 1 matcher får man nog hoppas på.

  Enånittio

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.