04 mars, 2013

En Nyköpings-dag


Fick mig ett gott skratt igår när jag öppnade min mail. En läsare har uppmärksammat mig på vad Åkers Hockey skriver på twitter. Jag tror att inlägget skrevs efter Åkers första hemmamatch som man förlorade mot Piteå och där går följande att läsa:


”Idag vaknar vi upp och har, som vi säger i Åker, en "Nyköpings-dag" framför oss, det vill säga spelledigt! #twittpuck #nh90 #playoff

 

Jag måste erkänna att jag gillar sånt här, fast det är i och för sig roligare att vara i förarsätet, något som faktiskt Åker är i dagsläget. Man kan bolla med det hur man vill men Åker gjorde det otroligt bra med den trupp man befogade över när det begav sig i AE. På pappret tycker jag faktiskt att premiärmatchen speglar ungefär hur mycket det ska skilja lagen emellan. Men ett lag överpresterade när det gällde som mest, det andra gjorde det inte. Tvärtom!

 

Men Åker kommer alltid att vara lillebror jämfört med NH det kan vi ändå slå fast här och nu.

3 kommentarer:

  1. Hade dock varit intressant se vad ni hade kunnat prestera mot Piteå. Jag bävar inför mitt kära Visbys möte med Huddinge. Dom var jäkligt bra mot KRIF. O åker Visby ut så har vi inte fått se något lag från nån annan serie, o får ett lika stort antiklimax på säsongen som ni fick.

    SvaraRadera
  2. Det kommer någ gå till huddinges fördel=)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.