08 mars, 2013

Spelarsamtalen är påbörjade

Nyköpings Hockey har börjat med spelarsamtal i veckan och kommer fortsätta med det under början på nästa vecka. Man sitter ca en timma med varje spelare och samtalen är till för att analysera säsongen och även om hur spelaren ser på en fortsättning i NH. Men än så länge har det inte handlat om några konkreta förhandlingar men kanske under nästa vecka kan det bli aktuellt med förhandlingar.

Nu verkar det som att man mer är inne på att hitta vad som kan göras annorlunda jämfört med säsongen som gick. Men än så länge är det inte en enda av spelarna som direkt sagt att man inte vill vara med kommande säsong vilket känns positivt. Det har pratats om en revanschlusta bland samtliga spelare och konstigt vore annars.

När det gäller tränarfrågan är det fortfarande ett arbete som pågår, sportgruppen har arbetat fram en profil som man jobbar ifrån. Men man ska inte vara nära någon lösning i dagsläget. Man pratar om noggrannhet och att man jobbar brett i den frågan. Räkna med minst två till tre veckor innan det kommer att hända något där. Man tror inte att tränarfrågan påverkar spelarförlängningarna nämnvärt utan det viktigaste är att hitta rätt tränare även om det tar lite tid.

Kort sammanfattat så har ingen sagt nej till att fortsätta i NH även om en del såklart har fått eller kommer att få förfrågningar från annat håll. Förhoppningsvis kan man få några förlängningar under nästa vecka men fram till dess får vi fortsätta att spekulera i vad som kommer att hända. Åkers stjärna Christoffer Blid har inte kontaktats av NH som någon tidning har påstått men Blid kommer att få ett eget inlägg av mig lite senare.

3 kommentarer:

  1. Jag tycker att NH gör rätt när man inte stressar fram en tränare. För att ersätta Freddan så krävs det mer än en dussintränare. Inga fler Hall eller Beliavski tack. Angående spelarna så vore det idiotiskt av dom om dom stressade på att skriva på för något lag. Vill man till allsvenskan så lär det dröja annars borde väl Nyköping vara ett bra alternativ då vi kommer få ett bra lag och vara med och slåss om en plats till allsvenskan den här tiden nästa år. Kom igen nu alla fans. Vi kommer bli exalterade när det är klart. :-)

    SvaraRadera
  2. Om man nu ska börja förlänga med truppen kommande vecka hoppas jag att man lägger lite krut på Mozart, Byström och Lehman. Framförallt den sistnämnde som i rätt omgivning kommer göra 50 poäng nästa säsong.Sen hoppas jag att Bjuhr skrivet på med en klausul om det skulle bli något i HA. Det kommer bli spännande att se vilka som är revansch sugna och vilka som sticker med svansen mellan benen.

    SvaraRadera
  3. Men Lehmann är ju redan under kontrakt :-)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.