27 september, 2013

Gästspel på bloggen!

Den senaste tiden har det, som en del säkert uppmärksammat, varit ganska snålt mellan inläggen på bloggen. Detta beror på att Nicklas har haft tidsbrist och har bett mig att underhålla bloggen för en kortare tid framöver. Det är alltså inte tal om nedläggning eller brist på engagemang som det hintats om i kommentatorsfälten utan ren och skär tidspress.

Jag heter Gustaf och har tidigare skrivit i såväl blogg-formatet som skribent på andra nätbaserade kanaler i idrottssverige med fokus på hockey. När skrivandet sedermera tagit en avtickare från idrottens värld så har jag mest nöjt mig med att spamma kommentatorsfält och gjort en och annan sporadisk inlaga men gör nu alltså ett kortare gästspel för den goda sakens skull. Bevakningen kommer se lite annorlunda ut än när Nicklas skriver och jag hoppas att det går hem bakom skärmarna där hemma.

Så likt den självutnämnda semi-poetiska skribenten jag är så kommer jag att försöka upprätthålla den här bloggens värdighet med bra inlägg tills dess att Nicklas kommer tillbaka. Likt en zombie som man tror att man har lagt ned för gott så verkar det som förgjort att jag  på ett eller annat sätt alltid återvänder  till de här sammanhangen när man minst anar det. 

Det finns lite att adressera som det har skvallrats om och jag kommer att återkomma till det men också med lite nya infallsvinklar kring NH och Hockeyettan.

Yours truly /G

2 kommentarer:

  1. Fint att du är tillbaka i bloggvärlden även om det bara är tillfälligt :) Hur är det med Qvarnströms blogg är den nedlagd eller?

    SvaraRadera
  2. Tack G. Kul att gå in och läsa lite på bloggen ovetandes om dess innehåll.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.