04 september, 2013

Sena nyheter


NH behövde straffar för att besegra Mjölby HC på hemmaplan (6-5). Enligt rapporter så var man helt enkelt inte bra. Som man säger i dessa sammanhang kom NH inte upp i den normala standarden. Inte så konstigt eftersom mängder av spelare är sjuka/skadade. Vi har inte en så bred trupp att vi klarar av att ha åtta man på frånvarolistan. Axbom och Jacobsson klev av idag. Tidigare så var Bröms, Enlund, Sallhag, Eriksson, Fältskog och Norberg uppskrivna på listan. Men det kommer positiva signaler från NH att Erikssons skada inte var så allvarlig som man först befarade. I bästa fall kan Johan gå på is om en dryg vecka vilket är betydligt bättre än de första fyra till sex veckorna som jag hörde.

Axbom, Enlund, Bröms och Sallhag skall enligt uppgifter vara sjuka och Fältskog kommer vara borta ca en vecka till. Med andra ord är det Norberg som det ser värre ut för.

**********

I måndags spelade J18 borta mot IFK Kumla och vann komfortabelt med 7-2 och målskyttar var, Ludvig Hagsell, Albin Nordvall, Dan Boström, Casper Blanck, Dennis Möller, Henrik Rosberg och Fredrik Skatteboe. Tre spelare i truppen är födda -98 och gjorde debut i J18 sammanhang. Man får fylla på för man har precis som A-laget sjukdomar i en redan tunn trupp.

NH kommer att ha en tryout i slutet på oktober. Mer info om den hittar du här!

**********

J20 vann i kväll över Huddinge på bortaplan. En fjäder i hatten för J20 som snöpligt förlorade mot IFK Tumba i lördags. Resultatet skrevs till 7-4 och målskyttar var Mattias Bergström, Gustaf Berlin 2, Marcus Kjellberg 2, Anton Josefsson och Jonathan Magnusson. Bara att gratulera killarna.

6 kommentarer:

 1. Behövs ju iallafall en etablerad back till, känns ruggigt tunnt på backsidan.

  Hur ser det ut med Oliver Forsberg? Kommer han att bli erbjuden kontrakt?

  Matchen idag är inte mycket att säga nått om, kändes inte som att Nyköping hade något spel alls.
  Man har som tur är skickliga anfallare som genom individuella prestationer kan hålla Nyköping med i matchen samt målvakter som håller hög klass.

  Oroande med så många borta redan.

  Matchens spelare idag är enligt mig Markus Palmberg. Fortsätter han såhär så spelar han garanterat i en högre serie nästa år.

  SvaraRadera
 2. Framåt är NH supervassa i år framför allt då Palmberg men katastrof bakåt ibland och nu dessa skador. Varför tar dom inte in en till back av klass? Finns det inte utrymme ekonomiskt eller är det bara så att man VILL ge juniorbackarna chansen? Är ju inte så att det finns överflöd av spelare i J-lagen heller, eller?

  Hur allvarliga är skadorna och hur många halvskadade har vi i år? Förra året så gick Markus Andersson ut med efter säsogen att han spelat halvskadad hela säsongen. Varför inte ersätta även halvskadade?

  SvaraRadera
 3. När alla är tillbaka så vill jag se:
  1a Bröms, Bjuhr, Palmblad
  2a Lehman, Mozart, Löf
  3e Crippa, Enlund, Kim
  4e Sallhag, Thim, Qvarnström

  3 producerande kedjor och en jobbig kämparkedja :)
  Vet att det blir 2 rightare i 3e men Palmblad är väl för bra för att inte få lira 1a och Mozart är ju eg. också för bra.
  Schysst I-landsproblem med för bra spelare :D

  SvaraRadera
 4. Jag vill se det så här men det är inte troligt att jag får se Crippa på en kant.

  Lehmann, Mozart, Bjuhr
  Bröms, Crippa, Löf
  Sallhag Enlund, Palmberg
  Kim,him, Jacobsson/Grönqvist

  Eklund, Petter
  Axbom, Forsberg
  Eriksson, Backis
  Norberg, Fältskog

  Till Allettan vill jag att man kollar av marknaden ifall man kan låna in några från allsvenskan, då de förmodligen kommer att få några över. Jag saknar lite storlek på forwards och en bra PP back.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så du tycker Crippa är bättre än Palmberg och Sallhag bättre center än Kim? eller hur tänker du där?

   forwards räcker dom är grymma men in med en back till redan nu!!! Eller pröva fler från J20 och se om nån tar plats!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.