25 april, 2012

Avsked och gammalt rykte tar fart igen


Jag hade faktiskt räknat med det. Att Erik Planeby skulle inte skulle bli erbjuden förnyat kontrakt. Han hade inte tillräckligt med ”skill” för att ta en plats bland de tre första linorna och Nyköping har ju gått ut med att man vill i första hand satsa på ”egna” spelare. Man vill försöka lyfta in juniorer och ge dem chansen att spela in sig i laget. Då först i en fjärde lina. Man ansåg att Erik inte var så mycket bättre än juniorerna man väljer att plocka upp. Planeby kom ju ändå upp i 21 poäng men då skall man ha i åtanke att han på grund av mängder av skador fick spela i båda andra och tredjelinan. Det verkar i dagsläget inte vara klart var Erik kommer att spela nästa säsong. Hur som helst verkar det vara en riktigt trevlig kille och jag önskar honom lycka till var än han hamnar.

Som jag tidigare varit inne på så förhandlar Nyköping för fullt med Markus Andersson. Och enligt Södermanlands Nyheter skall det vara nära med påskrift där. Även Jeppe Ekeberg skall vara nära en förlängning, som jag nämnt i tidigare inlägg.

Om Markus skulle bli klar för NH så späder det på det som diskuterades i mitt förra inlägg om att NH gärna ser fler centrar i laget och då se dem spela på någon av kanterna. Markus är ju andvändbar både som center och på kanten. Intressant.

/Champions League

3 kommentarer:

  1. Tack för en mycket bra blogg!! Blev besviken när gustaf slutade med sin, men denna är i samma anda-tack!!

    SvaraRadera
  2. Enligt sn ska Antti vara sugen på en förlängning med NH. Skulle NH inte signa upp honom lovar jag att inte köpa årskort kommande säsong. En frisk och sugen Antti är lika med spets i ettan.

    SvaraRadera
  3. Antti har ju haft en hel del problem utanför isen och det är väl därför man tvekar. Men en frisk, motiverad och seriös Antti är given i alla div 1-lag.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.