06 februari, 2014

#21

Först tänkte jag knappa ner några rader om matchen igår, men sen fick jag information om vad som komma skall i matchen mot Hudiksvall den 14:e februari så det här lilla inlägget får handla om en betydligt ädlare händelse än en storseger mot Strängnäs ute i skogen.

Fredagsmatch, alla hjärtans dag och tröjhissning. Det är vad det kommer att handla om i Stora Hallen i NHs sista hemmamatch i Allettan Mellan. Äntligen skall #21 upp i taket, och i ärlighetens namn hade jag nästan gett upp tanken på att man kommer pensionera den tröjan, och det hade naturligtvis varit oerhört fel. Men nästa fredag ska den alltså upp där den förtjänar att vara, bredvid Ronnys i taket på Stora Hallen.

Med detta sagt behöver jag egentligen inte trycka fram orden som följer, men jag gör det ändå.

Nu finns det ingen som helst anledning att INTE komma ner och förhoppningsvis hylla Fredrik Håkansson, poängkungen och rekordmannen, samtidigt som vi får äran att se NH säkra seriesegern på hemma is. Det förtjänar både Håkansson och Nyköpings Hockey!

Vi ses  i hallen nästa fredag!

8 kommentarer:

 1. Ååå vad man hoppades och våndades över om 21 skulle ge oss ett år till,rykten om att han tränade med laget osv. Nu ser man fram emot en rafflande avslutning på allettan och en bra start på kvällen då 21 skall hissas i taket kul.

  SvaraRadera
 2. Ja men bättre att hylla 21 som den sanna hjälte han är än att han hade floppat i en ev. comeback. Ser hellre att NH rycker i spelare som Blid, Lagerström eller Nilsson från Åkers nu när dom är körda så får ju dom gå till klubb högre upp i det här fallet PO1-3. Speciellt nu när Mozart är skadad vore det inte helt fel med ytterligare spets i truppen. Men klart är väl mest på backsidan som det varit darrigt så kanske dumt att fylla på i den änden där det funkar..?

  SvaraRadera
 3. Man har till på söndag nästa vecka på sig och värva dem. De får inte byta klubb efter det.

  SvaraRadera
 4. Är generellt emot att plocka in spelare för några få matcher. Ett starkt sammanspelat kollektiv känns väldigt mycket bättre än individuell prestanda. Men, om man nu vill förstärka så är mitt tips en stark defensiv back med bra speluppfattning som inte panikrensar i parti och minut. Kampen om en kvalserieplats kommer att utspelas minst lika mycket i defensiv zon. Det offensiva är jag inte ett dugg nervös för, det räcker långt.

  SvaraRadera
 5. Kul att #21 kommer upp i taket. Det är han väl värd. Nu fattas bara #4 Johan Ånelöf (http://www.eliteprospects.com/player.php?player=819), så är det komplett. Nästan elva raka säsonger av skicklighet och lojalitet borde vara nog.

  SvaraRadera
 6. Finns det inte några andra som borde vara aktuella före Håkansson? Wibner med 13 säsonger i NH-tröjan till exempel? Stippe med sådär 500 poäng i Bissarna och NH? I mina ögon är dessa herrar mer värda denna hyllning.

  SvaraRadera
 7. Är det nån som vet vad som händer med säsongskorten vid play-off och ev kval? Gäller dom även då, hela säsongen liksom, eller får man betala? Och funkar isåfall fribiljetter under po och kval?

  SvaraRadera
 8. Säsongskorten gäller hela säsongen alltså Po & ev ks men fri biljetterna gäller inte under kommande matcher. /Nicklas B

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.