12 februari, 2014

Supporters Corner

Två matchbollar och avgörandet i egna händer. Visst är det tuffast tänkbara motstånd i de två kommande matcherna (Hudiksvall, Huddinge), men något säger mig att Johanssons Hudik kan få det hett om öronen på fredag kväll. Ett rejält taggat NH på hemmaplan är värsta tänkbara motståndet för gästerna också, så håll i hatten är mitt råd. För det kommer att krigas om varje millimeter där ute. Var så säkra.

Fördelar kontra nackdelar med att vinna sin alletta då? För det finns båda delarna.


Många säger att uppehållet på ca två veckor är den sämsta tänkbara uppladdningen inför en playoffmatch. Så kan det vara. Eller så är den värsta tänkbara uppladdningen tre jämna matcher och två skadade nyckelspelare i ett PO2 lite värre. Vad vet jag? Men att hitta en träningsmatch värd namnet är inte lätt, eller snarare omöjligt skulle jag vilja säga. Någon som tänker Vita Hästen? Glöm det!

Hemmaplansfördelen är viktig. Senast NH var i ett PO3 förlorade vi stort på bortaplan nere i Kallinge. Men förlusten berodde  inte på att vi inte hängde med i matchtempot inledningsvis. Vi tog ju ledningen efter 20 sekunder. Nej förlusten berodde på att KRIF var ett betydligt bättre lag hemma än vad man var borta där man tillslut ändå drog det längsta strået som vi tyvärr minns med fasa. I allettan har vi verkligen visat att vi är ett riktigt starkt hemmalag och det skulle mycket väl kunna vara skillnaden i ett PO3.

 

**********

Supporters Corner

 

 


På fredag kommer ett nytt koncept att testas i Stora Hallen i samband med att NH möter Hudiksvall. Du kommer kunna lösa en klackbiljett som ger dig tillträde till klacksektionen i Stora Hallen. Du kommer alltså inte att få tillträde till övriga hallen och dess faciliteter utan tillfälliga avspärrningar kommer att sättas upp för att avskilja sitt och ståplats på fredag. För 80:- kan du lösa en ståplatsbiljett och vara med och hylla Fredrik Håkansson och dessutom få vara med och hjälpa Nyköpings Hockey att storma fram mot seriesegern på ståplatssektionen.

Vi ses på stå!

18 kommentarer:

 1. Vi vill vinna det existerar inget annat. Ses på stå.NH@re

  SvaraRadera
 2. Usch usch flera veckor utan hemma match;))))))

  SvaraRadera
 3. Är det någon som vet varför Bröms inte spelade den sista matchen?

  SvaraRadera
 4. Båtbensbrott ryktas det om.

  SvaraRadera
 5. Såg inte ut som det när han var på is med alla ungarna idag. Dock så kan Höglund gett honom en tejpboll i huvet för att hans lag förlorade...

  SvaraRadera
 6. Får vi spela i stora hallen 7 och ev 8 pga Laberos spektakel??

  SvaraRadera
 7. Enligt ticnet är det i multihallen den 8:e så det är väl inget problem alls?

  Dennis

  SvaraRadera
 8. Väldigt kul med PO3. Ska bli väldigt spännande!

  Rent spontant så känner jag att Tingsryd vore bättre. Kiruna är nog svårspelade och att åka så långt och sedan få igång kroppen kan vara svårt. Rent ekonomiskt så är ju så klart Tingsryd att föredra. Tingsryd drar garanterat mer publik också.

  Hoppas verkligen att NH kan göra en bra första match borta. Och sedan köra järnet utan press i match nummer två hemma.

  SvaraRadera
 9. Självklart hoppas man på Tingseryd med antal mil i åtanke både för oss och gubbarna i laget. Tror dock tyvärr mer på Kiruna och ber då till gudarna att NH slipper åka buss 15 timmar, det sliter rätt bra på kropp och psyket. Stor buss till Småland skulle sitta fint.

  SvaraRadera
 10. Skandal med Gnesta som drar sig ur kvalet. Ge åtminstone grabbarna chansen till revanch för den här säsongen, ge dem chansen att kämpa sig kvar i Div 1.

  SvaraRadera
 11. Man skall inte ropa hej men det lutar åt Tingsryd borta på onsdag:)

  SvaraRadera
 12. Känns lite konstigt att bloggen dör när serien blir som mest spännande...

  SvaraRadera
 13. Varför skrivs det ALDRIG om matcherna på officiella hemsidan när laget förlorar? Bara en liten tanke... Hade man vunnit en match som igår så hade det kommit upp en intervju med slaktarn, eller liknande direkt. Tycker det är riktigt dåligt för att det ska vara den officiella hemsidan. Man skriver väl oavsett framgång eller motgång enligt mig, men tydligen inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller inte med dig alls. Anledningen till att det inte skrevs något efter matchen igår var att jag såg matchen på O'Learys tillsammans med några vänner och ett par tillhörande bira.

   Du är naturligtvis välkommen att stärka upp bemanningen till hemsidan. Hör av dig till mig nicklas.brunelius@nykopingshockey.se

   Men då går det inte att skriva under signaturen "anonym"

   /Nicklas B

   Radera
  2. Förstår ändå den ursprungliga frågan. Hade NH vunnit så skulle ingen skyllt på Oleary's och öl om sajten var ouppdaterad.

   Radera
  3. Antagligen för att ingen hade frågat då. Det är faktiskt rätt skönt att bara fokusera på den ursprungliga hobbyn. Kolla på hockey och dricka öl. Jag tar inte åt mig av kritiken men fortsätter vädja om hjälp med hemsidan. Intresset är dock svalt.

   /Nicklas B

   Radera
 14. Tror nog inte att folk förstår att större delen av NH drivs av ideellt arbete och styrs lita av vardagen hos "arbetarna" humör,tid,semestrar,familj etc.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.