31 oktober, 2012

Tryout & J20


Fick idag ett mail angående en provspelare till Nyköpings Hockey. Det är backen Anders Gunnarsson som under två veckor skall provspela med NH. Anders kommer närmast från spel i Orsa i div2 efter att ha lämnat krislaget IFK Ore för ca en månad sedan. I IFK Ore gjorde Anders fyra matcher och svarade då för tre poäng och hade -2 vilket som måste anses som bra i ett så pass dåligt lag. Att vännen Patrik Eklund har ett finger med i spelet är bara en gissning från min sida. Men med tanke på skadeläget i Nyköpings Hockey är det inte konstigt att man tar in provspelare.


**********

J20 spelade i måndags mot serieledarna Nacka. Och Nyköpings Hockey gjorde det på ett bra sätt. Man vann matchen med 8-3 och Anton Svensson svarade för 3+3 i matchprotokollet, Martin Eberhardsson gjorde 2+1 och Viktor Sallhag fick ihop 0-3. Bra betyg för samtliga alltså.
 
Det var en måsteseger för J20 för att inte hamna för långt efter i tabellen. NH ligger för närvarande 5:a, 7 poäng efter ledande Enköping. Många ”onödiga” förluster mot lag som man måste slå för att vara med och kriga allra högst upp är anledningen till att grabbarna nu måste jaga, något som kanske passar laget? Bara att kriga vidare!

20 kommentarer:

 1. Såg också att Berglin var inne på 5 framåt och inget bakåt

  SvaraRadera
 2. Ska man skriva med en ny back så bör han vara topp 3. De vi har klarar sig bra. Såg en period av J-20 i måndags och det var det bästa hittills på säsongen där A-lags spelarna var dominanta som de ska vara. Frågan är väl hur länge de spelarna orkar med 4 matcher i veckan. Då J-20 laget har svårt att stå på egna ben. Så det är bäst och plocka maximalt med poäng innan jul för att klara sig undan ett kval. Tvivlar på att de kommer att få samma support från A-lag då. Samt att J-18 börjar spela viktiga matcher. Jag hoppas vi bara har ett lag i kval i mars månad.

  Har av säkra källor hört att #21 skrivit på för en klubb idag.

  /enånittio

  SvaraRadera
 3. Till enånittio:

  1. Våra backar duger idag? Ja men inte när Axbom, Petter, Norberg och Åhnelöf borta. Hampus Andersson och Pontus Hulting klarar sig inte ens nu i grundlunket utan att man blir nervös när dom får pucken, hur ska det gå med alla indianare i allettan!
  Missförstå nu inte detta som klagande, tycker dom är på väg åt rätt håll men dom är ju bara reservbackar som ska lära sig inte "klara" A-lagspelare.

  2. Vem är nr 21?

  SvaraRadera
 4. J-20 är nog mer beroende av spelare från a-laget än J-18.De har en -93 back 0ch 4 st -93 forwards inkl Sallhag och Svensson.De har 12 st -94:or. Detta enl Roster på Swehockey.Det kommer väl att innebära att de får låna de som har lite speltid i a-laget. Vilket i sin tur leder till att J-20 spelarnas väg upp till A-laget blir i stort sett stoppad. Vad händer då med -93:orna till
  nästa säsong. Om det är någon av dessa som är så pass bra att kunna ta en A-lags plats till nästa år. Svensson har ju stuckit ut, men hur är det med de andra? Jag har sett juniorerna för lite för att kunna bedömma.

  SvaraRadera
 5. Anton Svensson är ju grym han bara måste ju få a-lagskontrakt till nästa år inte harva i 4e heller utan ser honom som 3e linanmaterial.

  SvaraRadera
 6. Förstår inte hur man tänker nu... Hampus Andersson tycker jag var skitbra senast mot Åker, okej kanske inte matchens gigant men orädd och frejdig.

  Varför ska man ta in en ny kille för att täcka upp för skadade och frånvarande backar nu?? Ge för fan Hulting och Andersson chansen istället för att plocka in nya killar. Det är ju inte så att man möter skitbra motstånd i D-serien? Jag är övertygad om att Hulting och Andersson klarar uppgiften galant.

  Här har vi återigen fenoment jag skrev om tidigare med Karlkvist, ge fan i att plocka in medelmåttor och låt vår egna yngre förmågor få chansen! Okej, okej jag vet att dom får ett jävla tufft schema med matcher i både A-lag och J-20, men va fan de är unga och klarar av det!

  SvaraRadera
 7. Tycker det är bra med en stor tung back, saknar lillen som kunde leka polis och man ska inte glömma bort att det är try-out kontrakt är han dålig så får han inte stanna.

  SvaraRadera
 8. Sansa er lite. På söndag mot Wings är det dåligt ställt med backar. Axbom, Norberg, Petter och Ånelöf är borta. Ser inte att vi kan åka med tre backar? varav två av dessa är sjätte och sjunde back. Eller?

  SvaraRadera
 9. Skulle Håkansson ha skrivit på för en klubb? Gripen?

  SvaraRadera
 10. Var är Linus Kjell apropå backar, är karriären över efter knäskadan?

  / Jonas

  SvaraRadera
 11. Om Håkansson skulle skriva på för någon klubb på div1 nivå är det NH som gäller, allt annat skulle vara sjukt förvånande. Varför villa han inte bli avtackad tillsammans med de andra tidigare under säsongen? Comeback på G? Skulle vara grymt men jag vågar inte hoppas.

  SvaraRadera
 12. J-20 har match kl 1 på Lördag, dvs. innan A-laget hunnit hem från Gotland därför kan inte man inte lyfta några juniorer med till Gotland.
  A-laget har SEX backar med sig till Gotland inkl. den nye Gunnarsson så nog kommer Hampus o Pontus att få spela!
  Freddan har koll!!
  Linus Kjell rehabtränar för fullt och är möjligtvis aktuell för spel till allettan, om det blir i NH återstår att se

  SvaraRadera
 13. Det finns en Håkansson med i Gripen uppställning ikväll, dock inget förnamn ;-)

  SvaraRadera
 14. Ska man till ÖN så måste det bli flyg eftersom det är fullt på alla båtar och det var knappt A-laget fick plats. Bara och åka till Katrineholm och kolla vilken Håkansson det är.

  SvaraRadera
 15. Låt oss hoppas att denne Håkansson spelar december ut isåfall, för att återvända till ett annat lag lagom till Allettan.

  /G

  SvaraRadera
 16. Håkansson å Lillen är varmt välkommna tbx =) båda spelar nu med Gripen (inte varje match men ändå, tränar iaf).

  Kommer alla "junisar" vara borta ikväll? Vore tråkigt om Anton Svensson inte får spela =( håller med om att han är grym å roligt att se på. Skulle vilja se mer av Sallhag och Eberhardsson i matcher som mot Nacka, Vallentuna mfl

  SvaraRadera
 17. Inte många som åker över. Av samma anledning som båtarna är fulla finns det heller inga sovplatser på ön...

  SvaraRadera

 18. En omotiverad och dåligt tränad Lillen färgar nog inte i dagens NH.
  Det ska bli spännande att se vad som händer med den nye backen, är han i närheten av Eklund så är det ett fynd!

  SvaraRadera
 19. Anton Svensson är ju sjukt bra! duktig kille med möjligheter där!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.