05 december, 2012

Bra förutsättningar

Inser precis att jag inte kommer att hinna gå igenom förutsättningarna inför matchen mot Wings i kväll. Men samtliga jag har pratat med har lovat att det är ett revanschsuget lag som äntrar isen i kväll. Det om något är väl en bra förutsättning?

Annars spelas matchen med stort M i Åker i kväll. Vinnaren har ett litet grepp om plats 4 i serien och det kommer förmodligen vara två lag med nerverna utanför tröjorna. Dramatik på hög nivå men jag tror att hemmalaget Åker drar det längsta strået här och vinner med 5-3.

Sista matchen som har med streckstriden att göra är Väsby – Botkyrka. Väsby måste vinna för att ha en rimlig chans på allettan. Jag är dock tveksam till om man klarar det. Botkyrka behöver inte vara nervösa för något samtidig som Väsby MÅSTE vinna. Som gjort för att Botkyrka ska vinna alltså. 5-2 till Botkyrka.

Ett litet spel hann jag med i alla fall. Formen hos mig är ungefär den samma som hos NH i söndags. Inget vidare alltså. Men håll till godo:

**********

Att förvalta en 1000-lapp


Mörrum – Nittorp 1 (1,40) Här SKA Mörrum säkra allettanplatsen.
Vimmerby – Tranås 1 (1,65) Hemmaplan avgör och VH tar en säker seger.
Nacka – Huddinge 2 (1,35) Nacka verkar helt ur form och Huddinge har bra chans.
Enköping – Surahammar 1 (1,80) ESK har hemmaplan i denna otroligt viktiga match. Det får avgöra.
Teg – Piteå 2 (2,35) Teg är inte dåliga men Piteå är normal det bättre laget. En halvchansning men ok odds får avgöra.
Totalt odds: 13,19 x 100:- Ev utdelning: 1319:- Kvar i kassan efter dagens spel 600:-

2 kommentarer:

  1. Skönt att det tas upp att det BARA var 300 på läktaren mot wings!! Kanske dom fattar att ingen vill se laget när dom spelar på 70% och inte tar i. Tror inte det hjälper att dom gör som folk vill spelar på 4a kedjor och vinner med 6-2. En match är ingen match men fortsätt så här så är nog publiken tillbaka till allettan!! Kul att Eberhardsson och Svensson fick varsin poäng =)

    SvaraRadera
  2. Jag gissar på att vädret spelade stor roll. Och att publiken inte är en SÅN otrolig medgångspublik. På riktigt.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.