21 augusti, 2012

Byström till NH?


Bloggen har fått in uppgifter om att forwarden Anton Byström kommer att finnas på plats i Nyköping i morgon kväll för att bevittna matchen mellan Nyköping och Mariestad. Han kommer även att träna med laget på torsdag. Förhoppningsvis kommer det att leda någonstans, till ett kontrakt exempelvis. Byström fanns med på Moras jätte try-out som hölls helgen som var. Nu kan han hamna i Nyköping!

**********

Har försökt att få tag på Fredrik Johansson i kväll. Utan resultat. Så jag får lita på de rykten som jag hört. Samtliga ska vara tillgängliga utom Tornberg som av säkerhetsskäl bara kommer att vara med på värmningen. Kim och Jens kommer inte att spela heller. Jag träffade Kim efter förra matchen och han berättade att han var sugen på att börja spela matcher igen, och att han under nästa vecka skulle på återbesök och få sin dom av läkaren.

**********

Christopher Lindholm har redan levererat. Inte en utan två gånger. Imponerande! Som jag skrev om igår skall Lindholm blogga på div1hockey.se Följ lagkaptenens tankar och funderingar här,

9 kommentarer:

 1. Skulle vara en rikgigt bra värvning om den gick i hamn. Elitserie + landslagsrutin. Håller tummarna.
  /Räkan

  SvaraRadera
 2. Vet inte. Han hade svårt att ta plats i Sundsvall och gör inga mål. Vi har big med halvdana vingar. Det behövs spetsspelare som gör mål.

  SvaraRadera
 3. Tror inte att man skall stirra sig blind på statistiken i det här fallet. Anton har gjort det riktigt bra i elitserien och är självklart en välskolad spelare som har hyllats av Challe Berglund. Sen måste man betänka att han endast är 20år. Tror definitivt att det skulle vara en bra värvning.

  SvaraRadera
 4. Återigen, med tanke på osäkerheten kring Enlund så gråter då jag verkligen inte om man ror i hamn detta.

  /Gustaf

  SvaraRadera
 5. 3xAdam kommer vara på isen i kväll. Thim är en såklart. Även Berglin och Bengtsson från J20 kommer vara med A-laget. Ska bli intressant att se dessa grabbar.

  SvaraRadera
 6. Har dom släppt kvällens 5:or? Vilka är borta eftersom dessa Adamar ska vara med??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kim, Enlund och Tornberg är borta. Borde betyda att
   Andersson-Bjuhr-Bröms
   Lindholm-Crippa-Lehmann
   Berg-Thim-Bengtsson
   Sallhag-Eberhardsson-Svensson

   Lirar framåt. Bakåt samma som senast + Berglin
   Gissar på att Jeppe står om man väljer att dela på jobbet.

   Radera
 7. Yes, då var Byström klar!

  /G

  SvaraRadera
 8. Kolla gärna in vår NH blogg ! Med fresha inlägg varje dag ! nhboys.blogspot.com

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.