05 augusti, 2012

Så här slutar grundserien...Plats 10

1.
2.

3. Wings
4. Huddinge
-----------------------------------------------
5.
6. Väsby
7. Järfälla
8. Vallentuna
9.
10. NackaNacka med sina tre spelare kommer att få det tufft kommande säsong. Även om det är tre rätt skapliga spelare så blir det svårt utan vare sig målvakter eller backar i truppen.

Nej skämt och åsido. Efter kommande vecka så har de allra flesta lagen gått på is och då tycker man att en Div1 förening kan ha sin trupp klar och presenterad för allmänheten.  Om Nacka mot all förmodan har några fans kvar så är det ett bra sätt att skrämma bort dem, genom att inte på något sätt synas när det handlar om silly season.

Nu ser det ju likadant ut varenda säsong. Och detta till trots så brukar Nacka ställa upp med ett ganska ok lag när det väl drar igång i september. Troligtvis även kommande säsong. Men de är ju relativt svårtippade i dagsläget. Därav en jumboplats i min GS tippning. Jag tror dock inte att Nacka på något sätt riskerar att åka ur ettan, fast för egen del skulle det inte göra något.

Spelarna som i dagsläget är under kontrakt med Nacka är Fredrik Davidsson, Christer Andersson och Andréas Kristof. Nacka har även tappat Christopher Lundqvist, Petter Larsen och Daniel Lundin. Av dessa tre är det Lundqvist som är mest kännbar.

3 kommentarer:

 1. Nacka kommer till allettan inte nh din jävla pajas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Avdelning: Ledsen i ögat? Måste vara tufft att hålla på Nacka där inte en kotte bryr sig om laget.

   Radera
 2. Nej jag skulle också vara sur och besviken om Nacka var mitt lag. Definitivt!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.