20 augusti, 2012

Dubbelseger för J20


I dag fick jag ett meddelande om att www.div1hockey.se har värvat en ny bloggare. Ingen mindre än vår lagkapten Christopher Lindholm. Det ska bli väldigt spännande att följa vad han skriver i sin blogg. Personligen tycker jag att det är spännande att läsa om allt som har med Nyköpings Hockey att göra. Sådan idiot är jag, tyvärr kanske.

**********

J20 laget gick ut stenhårt i helgen med två träningsmatcher. På lördagen stod Enköping för motståndet hemma i rosvalla. Nyköping vann matchen enkelt med 8-3. Har tyvärr inte fått tag på Ronny för mer information. På söndagen åkte Nyköping upp till förorten och mötte Botkyrka och Nyköping vann även den matchen. 6-2 blev slutresultatet och J20 har därmed inlett säsongen på ett bra och övertygande sätt. Tyvärr ingen information om målskyttar från någon av matcherna. Båda Nyköpings motståndare kommer säsongen 12/13 spela i J20 elit.

**********

På onsdag är det chans för A-laget att få revansch då man möter Mariestad. Bortamötet blev en mål-snål tillställning och matchen slutade 1-0. I morgon ska jag ringa och kolla läget innan match med Fredrik Johansson.

**********

Joakim Hedlund är stekhet för tillfället. Han gjorde Åkers båda mål i lagets förlustmatch mot Borlänge i går (3-2). Åker som träningsspelar mycket just nu. Man lirade onsdag, lördag och söndag utan att vinna. Men frånvarolistan är längre än vad närvarolistan är förtillfället. På onsdag är det dags igen för brukslaget. Då är det Enköping som står för motståndet.

/ @NBrunelius

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.