16 april, 2012

Alexander Sundqvist


Det är spelaren som Magnus Tegerup ”hintade” om till Södermanlands nyheter. Den utmärkte bloggaren och detektiven Jimmy Stålnacke behövde ca 5 minuter på sig för att lista ut namnet på Skövde centern som är fostrad i Skellefteå AIK och har mängder med allsvensk rutin. Det vore såklart en kanon värvning av Nyköping om man skulle lyckas landa 28-åringen som man redan under förra säsongen uppvaktade. Sundqvist var förstecenter i storsatsande Skövde i fjol. Men när Skövde fick problem med finanserna så fick alla spelare tillåtelse att lämna Skövde, men Sundqvist valde att stanna i klubben.

Att man även försöker få kvar Markus Andersson är också bra. Lyckas man med att få behålla ”Mozart” är det viktig pusselbit till som faller på plats. En liten fågel viskade i mitt öra att Jeppe kommer att bli klar inom kort. Skulle fågeln prata sanning så har vi med andra ord samma målvaktsuppsättning som i fjol. Bra! Vad saknas i sånt fall i truppen? Ersättare till Håkansson kommer vi inte att hitta men en måltjuv av hög klass kanske inte vore fel. Jensen?

Spännande veckor att vänta då grabbarna är i gång med barmarksträningen redan.

/Trött

2 kommentarer:

  1. Vad händer med storebror Koponen?

    SvaraRadera
  2. Har inte hört så mycket som en viskning om Koponen. Vore dock bra om han är sugen minst ett par säsonger till. Helst skadefria säsonger.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.