03 mars, 2013

Jag håller tummarna för Tornberg och Gnesta


Idag går Gnesta in i slutfasen av säsongen. Och vilken säsong laget gjort. Det är alltså kval till Div1 som gäller för det unga Gnesta där man hittar massor av gamla NH lirare i laguppställningen. Några av grabbarna i laget är David Olsson, Tobias Snäll och Marcus Ekstrand för att nämna några. Laget börjar borta mot Valbo som Nyköpings Hockey bara för några år sedan hade jätteproblem med. Hur kul vore det inte med derbyn mot Gnesta nästa säsong? All press är på hemmalaget i dagens match och det är något som kan tala för en skräll. Jag önskar ”Blue Wings” lycka till och vem vet om vi inte ses i Stora Hallen framåt hösten? Klockan 16 börjar matchen.

 

**********

 

Fick precis ett SMS av Johannes Tornberg där han säger att han inte hört något från NH angående kontrakt och han trodde inte att hans agent hört något heller så inget är bestämt ännu. Vi får helt enkelt vänta och se. Personligen hoppas jag verkligen att Tornberg vill stanna i NH. Tornberg skrapade ihop 28 (16+12) poäng under säsongen men jag är helt övertygad om att det finns mer att hämta. 22-åringen har definitivt potential att öka på den poängskörden.

3 kommentarer:

 1. Derbyna får då liras i en eventuell alletta, Gnesta kvalar till Div1C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om Gnesta lyckas så blir de placerade i D serien ändå. Att ha blivit överflyttade till en annan kvalserie kan vara en vinstlott för Gnesta. Då det bara är Valbo från ettan i den serien och att man möter nya lag. Annars hade man mött lag som man haft svårt för i serien.

   Jag är nog så pass knäpp att jag tror Gnesta fixar detta.

   Kjelle

   Radera
  2. Jag är inne på precis samma linje som dig Kjelle. Tror att Gnesta skulle placeras i D serien och jag tror faktiskt att de har en bra chans att klara det. Vi är lika knäppa med andra ord.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.