05 mars, 2013

Två goda nyheter

Vi börjar med sportgruppen som i dag blev officiell. Förra säsongen drog Magnus Tegerup ett enormt lass under silly season. Den här säsongen har Nyköpings Hockey ändrat taktik. En sportgrupp är skapad och består av några gamla rävar och några nya som säkert har friska idéer och till sist kryddat med Fredrik Håkansson. Alltså består sportgruppen av följande:

 

Roger Moström – Klubbchef Nyköpings Hockey
Fredrik Håkansson – Fd lagkapten och rekordman i Nyköpings Hockey
Tony Vestman -
Johan Wirf – Ordförande Nyköpings Hockey
Jonas Lindblom – Vice Ordförande Nyköpings Hockey

 

Nu har dessa grabbar ett tufft arbete framför sig. Bloggen önskar dem lycka till!

 

***********

 

Nästa goda nyhet är att bloggen idag har gjort klart med ett sammarbete och detta kommer definitivt att visa sig längre fram under silly season. Jag håller lite på hur det kommer visa sig här på bloggen men jag tror att samtliga läsare kommer få en lättare väg fram till hösten 2013 och seriepremiären. Det är i alla fall min ambition.

15 kommentarer:

 1. Positiva att du har fått till ett samarbete vilket jag hoppas blir en officiell kanal ut från föreningen.

  Det andra är jag inte lika säker. Har inte kommit fram till något än utan det ska få sjunka in. Det uppstår ett visst antal frågor som man vill få svar på.

  //Enånittio

  SvaraRadera
 2. Jag såg Johan Wirf äta lunch med Petter Nilsson (Tingsryd)...............nejdå, bara skoja men har du inga nya rykten på tränarfronten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr dåligt med trovärdig info på tränarfronten. Känns som vi kommer få vänta minst 2-4 veckor innan vi får svaret.

   Radera
 3. Lät ju på det som stod i dagens SN som att vi kommer ta in lite från Gnesta. Låter ju inte som att det ska satsas på att gå upp i år heller isf om man värvar div 2 spelare :(

  Hoppas verkligen inte det stämmer! Å att Bjuhr tror sig vara bra nog för högre serier är ju kul för honom, jag säger bara lycka till där ;) och hoppas att han blir kvar ett år till :D

  SvaraRadera
 4. Läste att Tornberg har flyttat hem. Han kan vi nog räkna bort från laget nästa säsong.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte Tornberg sitter och ugglar i Nyköping när det inte är säsong. Jag tror på honom till hösten.

   Radera
 5. Gnesta är nog snart en div 1 klubb, så jag tror inte att det ramlar in några spelare därifrån.

  Det viktiga är att få klart med en tränare som jag hoppas får en plats i den där sportgruppen. Att inte en tränare är med i rekryteringen av spelare tycker jag är konstigt. Sedan får man väl göra en prioritering vad det gäller pengarna man lägger på spelarna. Ska man ha någon i 4:e femman som har en dyr lön eller kan man splitta hans lön på 3 spelar osv.

  Bjuhr ryktas ut, Sallhag ryktas ut, Kim ryktas trappa ner till Gripen. Några rykten in?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte hört något om nyförvärv ännu. NH har inte pratat med truppen från den här säsongen heller ännu. Nyckeln ligger nog hos tränaren vem det nu än blir. Kan dock dementera en del av dina rykten här ovan. Bjuhrs status gäller nog på en hel del spelare. Många vill nog till HA om de får chansen.

   Radera
  2. Bjuhrs status gick ju och läsa om i tidningen. Kim har tydligen nämt att han kan tänka sig spela i Gripen men som sagt det är rykten och det innebär detsamma som att sluta. Sallhag har tydligen konkreta bud från andra div 1 föreningar.

   Skrämmande dock att man inte har pratat med den befintliga truppen om det nu stämmer. Kanske finns spelare har andra planer osv.

   Radera
  3. Man misstänker ju att någon tränare som fortfarande är med i leken kommer att träna NH nästa säsong. Då ligger Huddinges tränare nära till hands men var kommer det ryktet ifrån?

   Radera
  4. Det är folk i Huddinge kretsar som säger att Mällberg ska hit..

   Radera
 6. Egna leden skulle man ju titta i. Skulle vilja se Åkers förra tränare. Joakim Lundholm i båset. /enånittio

  SvaraRadera
 7. Egna leden skulle man ju titta i. Skulle vilja se Åkers förra tränare. Joakim Lundholm i båset. /enånittio

  SvaraRadera
 8. Joakim Lundholm får inte träna, han har inte licens.. det var därför han lämnade Åker

  SvaraRadera
 9. Jag hoppas vi får in Jeff Hällegard, se bara vad han lyckades göra med knappa medel i Gnesta!!! Sen lite mer lokalt som ex. Ronny som assisterande. Men visst Huddinges Mällberg vore ju najs det med.

  Bara dom får in nån snart så inte halva truppen hinner bli bortraggade av andra klubbar.

  Vad gör andra lokala klassiska gubbar nu för tiden som Wibner, "Stippe", "Texas"??? Nån som vet?

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.