01 augusti, 2013

Fansens spekulationer


För några dagar sedan när Roger Moström gick ut med att man är väldigt nära att kontraktera en forward utifrån kom spekulationerna igång rejält angående vem denna ytterforward kan vara. Buden har varit många och allt ifrån spelare som David Lundbohm till David Stråhle har cirkulerat bland annat här i kommentarsfältet. Jag tror att svaret ligger någonstans mitt emellan. Tänkte sammanställa en lista över de spelare som det har spekulerats om med en liten kommentar om dessa från mig. Håll tillgodo!

David Lundbohm – Västerås
Hade naturligtvis varit en drömvärvning men prislappen lär vara hög tyvärr och därför tror jag inte på Lundbohm trots att det sägs att han fanns med i diskussionerna under förra silly.

Fredrik Johansson – Botkyrka
En spelare jag har berömt många gånger här på bloggen men det känns inte som en spelare som passar in på det man söker just nu i NH? Vill han tillbaka till AS eller är han nöjd med att spela i ettan?

David Stråhle – Botkyrka
Absolut en duktig spelare som är jobbig att möta men jag är tveksam till att det är David som NH har på kroken.

Patrick Yetman – Örebro
För dyr och vill säkert inte spela i div1. Glöm!

Vincent Scarcella – KRIF
En spännande spelare som jag inte sett spela, men som gjorde det bra i KRIF förra säsongen. Känns ändock tveksam att vara aktuell för NH.

Kim Sunna – Kiruna
Kanske den spelare som känns mest trolig. Han var aktuell förra säsongen men drog till Frankrike men där gick det inte bra för Kim. Hamnade tillslut i Kiruna igen. En bra spelare som varit och nosat på SHL. Dock säger Stålnacke att han troligen hamnar i Kiruna eftersom han inte kom in på utbildningen i Stockholm. Mitt tips i alla fall.

Keegan Dansereau – Mörrum
Ryktas vara nära Olofström och det ryktet tror jag på.

Christofer Löfberg – Mulhouse
En spelare som jag inte skulle tacka nej till. Bra rutin trots hyffsat ung och har producerat bra tidigare. Känns som en outsider i sammanhanget.

Viktor Ringberg – Villard-de-Lans
En spelare som jag personligen inte tror på. Det enda argumentet är att han i grund och botten är center och NH behöver inga fler centrar i truppen. Min magkänsla säger att det inte blir Ringberg.

Förmodligen finns inte spelaren med på den här listan men detta är några av spelarna som diskuterats som den tilltänkta forwarden som förhoppningsvis blir klar under dagen.

9 kommentarer:

 1. Jag tror på Mathias Löf i Enköping. ...

  SvaraRadera
 2. Helt klart hygglig spelare.

  Blir nog rätt bra, som jag förståt det så är dörren inte stängd för ytterligare någon spelare om man anser att det behövs under försäsongen. Löf blir intressant att följa hur som.

  /G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vore ju fint om vi kunde tjuva Levein också, som man vet funkar ihop :)

   Radera
 3. Tror Löf kan va en riktigt bra förstärkning. Hoppas bara han får lira i en bra lina oxå.

  SvaraRadera
 4. 1a Bröms, Bjuhr, Mozart
  2a Crippa, Löf, Enlund
  3e Lehman, Kim, Qvarnström
  4e Sallhag, Thim, Jakobsson

  Känns grymt, ev byta plats på Qvarnström och Thim annars, tummen upp för årets trupp!!!

  Dock VÄLDIGT känsligt för skador i år...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att det är lite tunt (skadekänsligt) men samtidigt finns det bra juniorer som kan fylla upp om det skulle krävas. Sen tror jag inte att sista forwarden är värvad ännu. Dock är det laget vi har nu det som går på is nästa vecka. Skulle inte formera laget som du gör eftersom alla tre högerskyttar då hamnar i samma lina. Återkommer med min amatöranalys :-)

   Radera
  2. hehe ja det har du rätt i där gjorde jag allt en tabbe..tycker det är svårt att få ihop det med Crippa som center. Hade velat ha Kim som center och Crippa som forward.

   Hade nog velat formera laget som inlägget under, men det funkade ju inte förra året eftersom Crippa inte ville spela forward.. gissar dock på att Mälberg inte låter spelarna bestämma lika mycket själva :)

   Radera
 5. Bröms, Mackan, Löf
  Lehman, Crippa, Bjuhr
  Kim, Enlund, Thim
  Sallhag, Qwarnström, Jakobsson

  Axbom, Petter
  Eriksson, Eklund
  Forsberg, Backholm
  Norberg,

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.