18 september, 2013

Tålamod


Nyköping vann mot Hammarby med 4-2 och fick lite arbetsro efter debaclet i söndags. Jag har inte haft någon som helst tid att ägna åt bloggen sen i söndags. Inte nu heller egentligen. Snälla ha lite tålamod.

**********

Bjuhr x2, Adam och Bröms gjorde målen och Dahlbom spelade riktigt stabilt i kassen. Man är inte nöjd med spelet i NH-lägret men desto mer nöjda med tre poäng i kväll och när den feta kärringen sjunger i slutet av serien så är det just poängsköden som räknas. Jag tror att det kommer att se ut lite så här under grundserien. Ibland vinner NH och spelar bra hockey, ibland förlorar man och spelar dåligt och ibland vinner man fast man spelar dåligt. Det kommer ta tid, och det måste vi ha tålamod att låta det göra.

***********

Det har varit många kommentarer på bloggen sedan söndagsmatchen, de flesta är negativa. Allt är som vanligt alltså. Som sagt, låt det ta lite tid! Tålamod är nyckeln.

***********

Publiksiffran från i söndags skall vara 1368 och inte 1068 som det står på swehockey. Sekretariatet slant nog på tangentbordet där. Dåligt med tålamod här.

/Kör hårt!

2 kommentarer:

  1. Så här har det varit tidigare år för Huddinge som nära på missat allettan och till och med missat den och kommit bakvägen. Tror nog Mälberg vet vad han gör. Visst spelet va skit även mot Hammarby men det är som sagt inte nu vi ska vara som bäst. Hellre dåligt spel och kaos nu än som förra året när det va superspel innan allettan och missade PO pga mindre lyckad alletta.

    Tror bara det är ovant för oss NHsupporters att det inte går vägen direkt som det kanske skulle göra om Mälberg lät spelarna spela som dom ville men det är inte planen utan planen är att få ihop en lagmaskin som jobbar tillsammans och maler sönder motståndarna och det tar tid.

    SvaraRadera
  2. Grattis till segern, ni vann ändå rättvist. Snacka om måstematch för Hammarby i kommande omgång. Gnesta i deras hemmapremiär. Även det en tuff match men nu känner jag att marginalerna borde vara på Bajens sida. /Bajare

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.