07 december, 2013

Ett inlägg om ingenting alls


Ja som ni kanske har märkt har det inte kommit många bokstäver från mig den senaste tiden. Och det beror inte på att jag har lessnat på att blogga eller som vissa antytt att jag bara skriver när Nyköping vinner, utan på att jag har prioriterat annat i stället. Nog om mig.

**********

Markus Palmberg blev tillslut klar för bruket alltså. Jag trodde att det skulle gå smidigare men något har dragit ut på tiden och vad ”något” är i det här fallet hamnar under kategorin gissningslekar. Någon har antytt att NH ville ha betalt för att släppa Palmberg, bra betalt dessutom och att NH och Åker nu är överens om summan. Så kan det visst vara, men jag väljer att inte tro på alla rykten utan jag håller mig till fakta och i det här fallet så är NH nöjda med dealen och då borde även vi supporters vara nöjda.  Det handlade förmodligen inte enbart om att NH ville att Palmberg inte skulle spela om NH möter Åker i allettan, men enligt en källa till bloggen skall inte Palmberg och Nyköpings Hockey vara på kant med varandra i alla fall, och det är bra.

**********

Två matcher återstår och en poäng fattas. Fast egentligen tror jag att det inte kommer att krävas den där poängen trots allt. Det känns som att det skall mycket till för att Visby skall kamma noll på söndag mot just Vallentuna, även om Vallentuna har allt att spela för och Visby inte ett skit egentligen, om man nu inte är sugen på att vinna serien och därmed skaffa sig……… Inte ett skit som sagt. Huddinge och Visby/Roma möts trloigen i en match som avgör vilket lag som vinner serien nästa fredag. Känns inte ens lite upphetsande och det är tur att man gör om serierna till nästa säsong. Samtidigt är det nästan så att man önskar att NH blir tvingade att ta poäng i sista omgången mot Nacka för att locka lite publik till Rosvalla, fast ändå inte.

**********

Jag hoppas kunna återkomma innan söndagsmatchen med några tankar om den och självklart lite 1000-lappen också.

4 kommentarer:

 1. http://www.akerstrangnashc.com/news.asp?teamID=10415&newsID=421485

  Verkar ju som han kommer lira mot NH?

  SvaraRadera
 2. Inte nödvändigtvis. Med gamla klubben avser man Hudiksvall.

  SvaraRadera
 3. Lite OT men NH nämns :)

  http://www.hockeysverige.se/blogg/mjornberg/

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.