27 december, 2013

Grundseriens.......

Injektion:
Måste vara Henric Höglund som kommer in i laget och bara kör. Två hattrick på de två första matcherna och sen ett till i näst sista matchen. 18 poäng på 8 matcher går inte av för hackor och lägg till att NH inte har förlorat med Höglund i laget under ordinarie tid. Injektion var ordet!

Värsta:
Nyköpings Hockey på hemmaplan. Hemmadebuten mot Vallentuna blev en mardröm för NH, förlust med 2-1 inför 1068 personer. En mardröm som skulle fortsätta och trots att laget övertygade på bortaplan så var man inte bra hemma och det skulle dröja ända tills Nacka kom på besök den 9 oktober för att NH skulle ta poäng i Stora Hallen. 10-1 mot strykgänget blev A-lagets första poäng på hemmaplan. Värsta var ordet!

Sämsta (1):
Nyköpings Hockeys publiksiffror i GS är långt ifrån de sämsta i div1 (13:e plats totalt av 53) men att hälften av de som går på hockey i Nyköping gör det gratis är naturligtvis inte bra. Något måste självklart göras och så kommer det bli. Åtgärder är planerade och kommer förhoppningsvis ge resultat redan i allettan, jag föreslog redan tidigt i somras att man skulle göra något åt biljettsystemet men inget hände i Nyköping. Sämsta var ordet!

Sämsta (2):
Måste vara värvningen av Max Qwarnström. Han började säsongen med att vara skadad och avslutade den på samma sätt. Att Max står noterad för 16 matcher måste nog vara fel, 16 byten skulle nog vara närmare sanningen. Även om Max de få gånger han varit på isen gjort det helt ok måste man ändå den värvningen vara den sämsta den här säsongen. Sämsta var ordet!

Mest oväntade (värvningen):
För mig är det värvningen av Despotovic. Den hade jag inte kunnat se ens om jag haft en kristallkula att leka med. Dock är jag en vän av oväntade saker och ju längre serien gick destå bättre blev Despo på att göra just oväntade saker på isen. Mest oväntade var ordet!

Poängkung:
KaptenBröms visade klass från start till mål, med 21 mål och 32 assists vann Niklas poängligan överlägset i div1D. Niklas är en otroligt viktig spelare i Nyköping och vem minns inte matchen mot Hammarby när Bröms fixade ÅTTA poäng. ”puckarna studsade rätt och jag hade mycket flyt” sa Niklas ödmjukt efter matchen. PoängKung var ordet!


10 kommentarer:

 1. självklart e det ett stort problem att många går in gratis,,, samtidigt som jag anser att klubben måste se till att dra mer folk och det genom att SÄNKA vissa priser, i tex kioskerna det e ju jätte kul för en familj att bara gå och köpa 4ST korvar 100 kr !!!!!!!!!!!!! förstår att folk hellre går till bowlingen o handlar, när det mesta är billigare där. dessutom så var e alla kring arrangemang som funnits förut ???? styrelsen har ett stort problem som tar bort sådant som som dels inbringar lite kr och dels drar några extra pers. när även nh är en av dom få klubbar som inte använder den kompetens på frivillig arbetare i tex pub :( steve

  SvaraRadera
 2. Är det verkligen pengarna som styr publiksiffran? Om korven kostar 10 eller 30 knappast det jag tror de handlar om. Folk vill ha framgång något att tro på ett lag som är där och krigar ända till slutsignalen, det får vi förhoppningsvis se snart. Ät innan hockeyn om korven är gör dyr, drick ditt kaffe innan matchen förslagsvis på MCD då får du en glass på köpet. Kom och få en upplevelse för en hundring, det kan vara värt besväret. Nh@re

  SvaraRadera
 3. inte riktigt så jag menade, men när det e paus så är det gott att ta något att äta eller dricka. och då är det fina pengar in i klubben, men när det kostar som det gör så går folk till tex bowlingen eller rent av skiter i att fika / äta. på så vis förlorar klubben pengar som ist kan behövas. ett dumt ex är gne där kostar fika 10-15 kr då är det kö hela matchen fina pengar för gne, bättre att sälja mycket till en billigare peng än att sälja mindre för en dyrare peng. tycker det talar för sej själv. och ja pengarna styr ganska mycket, alla som går till nh`s matcher har inte massor av pengar,o dessutom har du en "stor"familj så blir det dyrt. :( steve

  SvaraRadera
 4. Håller med Steve. Börja sälja öl eller ha ett samarbete med bowlinghallen. Vi går alltid dit och dricker öl och vill man äta nått köper man det där. Skulle jag kunna köpa öl som en peng gick till NH så vore det bättre och även billigare snacks :D
  /Nicke

  SvaraRadera
 5. Allt det ni pratar om här är något som har tagits upp så vänta till premiären på fredag så får vi se om dom har hunnit ändra på saker och ting! =)

  SvaraRadera
 6. Biljettsystemet är påtalat sen något år tillbaka, segt i styrelsen ?

  SvaraRadera
 7. Rolig läsning nu så här i väntans tider. Kan inte låta bli att drömma om allt skulle gå vår väg, skulle vi i feb/mars kunna få kvala mot sportklubben det hade varit något.

  SvaraRadera
 8. Är alla spelare tillbaka förutom Max nu till allettan??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ericson + Eriksson är inte med från början, men de kämpar för att vara i matchform så fort som möjligt.

   Radera
 9. Två lag med vassa avslutare:

  https://www.youtube.com/watch?v=Vm2oSULUJ-I&feature=youtube_gdata_player

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.