24 december, 2013

God Jul

Jag vill passa på att tacka alla läsare som följt bloggen och önska alla en riktigt god jul. Snart är det nytt år och det betyder att vi tar nya tag. Förhoppningsvis även för mig och mitt bloggande. Ni kan snart vänta er några små listor och självklart kommer jag tippa sluttabellen i Allettan Mellan. En intervju är även inbokad i mellandagarna. Vem det är? Det får ni vänta och se helt enkelt. Fram tills dess vill jag gärna se era förslag på hur tabellen ser ut när de 14 omgångarna är färdigspelade.

Men som sagt ha nu en riktigt god jul. På återseende.

/Nicklas Brunelius

4 kommentarer:

 1. Topp 4 blir som följer Huddinge Hudiksvall Nyköping Visby där Åkers och Visby går lika illa och slåss in i det sista. NH-@re

  SvaraRadera
 2. God Jul Niklas och tack för en läsvärd blogg. Den 3 Jan smäller det.....

  / Jonas

  SvaraRadera
 3. Tror redan jag lagt mitt tips men här är det igen:
  1. Huddinge
  2. Nyköping
  3. Visby
  4. Åkers
  5. Hudiksvall
  6. Enköping
  7. Vallentuna
  8. Borlänge

  tror många blir förvånade av vallentunas kontringshockey det får dom nog lite poäng på.

  Fråga: Är det någon som vet om Palmberg kommer ersättas som det stod tidigare i SN? Antar att det inte är aktuellt nu efter mediacirkusen om ekonomin?

  Har vi någon back som kan gå in direkt i allettan om in Anton blir kvar? Är J Eriksson tbx i form eller blir det Casper som får gå in annars?

  /tinge

  SvaraRadera
 4. Tyvärr är nog dörren stängd för Juniorerna. 2 matcher i höstas Nacka och Väsby borta hade man med sig 6 backar varav den 6:e var junior. Dessa fick inte ett enda byte mot två kassa lag.

  Fd juniorspelare.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.