23 oktober, 2013

Bra odds?

NH åker upp och möter Wings på bortaplan i kväll. En tuff utmaning för Nyköping men långt ifrån omöjlig. Wings har idag lånat ut Joni Lindlöf till Almtuna som har skadeproblem i sin trupp. Detta gör att chansen att NH skall lyckas behålla sin fina bortasvit inte minskar direkt. Joni har verkligen levererat i Wings, 18 poäng på 12 matcher talar sitt tydliga språk. Dessutom har man lite sjuk eller skadefrånvaro i laget och detta gör att jag tror att Wings kommer att förlora sin första match för säsongen under ordinarie tid.

Men det finns ett stort MEN, det gäller att NH spelar på topp och inte bara i en period i kväll om det ska bli några poäng. 60 minuters hårt arbete och man måste ta bort slarvet med pucken för det är där Wings kan vända spelet och skapa tryck mot Dahlbom. Nyköping har i snitt släppt in 2,16 mål/match den här säsongen och det är ändå helt ok. Kan man behålla det snittet i kväll vinner man.

Gissar på att matchen slutar 2-4 och NHs mål görs av Bröms, Andersson, Eklund och sista i tom kasse av Palmberg. Forza NH!

**********
 
Tredje gången gillt på Almtunatorsk på hemmaplan är det som gäller. SSK och VIK har ställt till det för mig. Kan Mora göra jobbet?
 
 
Ok odds på NH och trots att jag verkligen inte gillar att sätta några slantar på NH går jag emot mina principer i kväll.
 
Hammarby ska bara vinna mot Gnesta och nu har man förstärkt lite i truppen sedan matchen mot NH. Kan lillebror Kokkonen ge energi till Bajen? Hur som helst tror jag att man vinner på hemmaplan mot ett Gnesta som troligen har fått sitt självförtroende rejält stukat efter storförlusten mot Vallentuna senast.
 
1100:- finns kvar på kontot efter dagens spel.

3 kommentarer:

 1. Tänkte precis som du tidigare i dag Wings fösvagat likaså Almtuna Hif var riktigt rejäla i spelet, satte dock in Färjestad åxå:)

  SvaraRadera
 2. Nu äntligen kommer det lite positiva signaler om att spelarna börjar förstå spelidèn(speltänket). Härligt

  SvaraRadera
 3. 4-3 på övertid för Visby mot Nacka alltså. Jag tycker mig känna lukten av underskattning från ö-bornas sida.

  //Dennis

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.