30 oktober, 2013

Gratis hockey men inte för mig!

Det får bli ett kort litet inlägg i all hast nu när tiden återigen är väldigt knapp för mig. Jag har observerat debatten angående klacken. Jag kommer med en input i ämnet inom väldigt kort men konstaterar att debatten är en bra början till förhoppningsvis något väldigt bra.

**********

Jag kommer för ovanlighetens skull inte att vara på plats i kväll när Gnesta skall försöka ge storebror något att fundera på. Det innebär ju självklart inte att jag inte bidrar till Nyköpings Hockey, tvärtom! Jag är både sponsor och deltagare i NH-kronan plus att jag måste köpa matchen som websänds av lokalsporten.se vilket ger NH en liten slant. En sann supporter med andra ord J

Hade självklart allra helst varit på plats men det näst bästa får duga en kväll som denna. För dig som inte kan se matchen på Rosvalla är det bara att gå in och köpa matchen här.

**********

Jag tror och hoppas att NH kan göra  processen kort med Gnesta som inte har rosat marknaden den senaste tiden. Gissar på 6-2 men som ni alla vet så är jag totalt kass på att tippa. Bjuder på den.

**********

Att förvalta en 1000-lapp

Här kommer kvällens spel, jag tror hårt på den här trippeln och lägger in 200:- Bara bortasegrar är det återigen som gäller. När ska man lära sig?.......
 

2 kommentarer:

  1. Fy fan va dåligt! Tror NH måste sluta med gratismatcher för dom spelar alltid så satans dåligt när det är gratis, eller om det beror på att det är så mycket folk så dom blir nervösa.

    Det har ju klagats på att publiken är kräsen och att klacken sitter men idag hördes klacken i med och motgång (även om dom sitter). Men spelet var ju div3 som bäst.

    Hoppas fan att Mälberg bänkar x antal spelare nu och ger lite J-20 killar chansen för det här var det sämsta jag sett på länge!!

    SvaraRadera
  2. Bara att instämma. Det här är förbannat dåligt! Det går inte att enbart skylla på hård träning, det måste ju finnas några linjer i spelet? Jag börjar tvivla på Mälberg.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.