08 oktober, 2013

En spännande vår?

Klåfingret har varit i farten och råkat av misstag radera Gustafs senaste inlägg. Verkar heller inte gå att återskapa så där är bara att krypa till korset och be alla så hemskt mycket om ursäkt. Gustaf inte minst. (Har återskapat inlägget under detta inlägg, dock utan kommentarer)
***********
Såg två tredjedelar av J20 matchen igår. Nacka stod för motståndet men det var hemmalaget som imponerade på mig. Effektivitet och bra spelvändningar var vinnarreceptet när NH vann med hela 8-3 och tog därmed över serieledningen när två matcher återstår av första rundan i en serie när alla lag möts fyra gånger.

En spelare som stack ut från mängden var Robin Grönqvist. Han såg riktigt pigg ut och var överlägset rinkens bästa utespelare. Nackaförsvaret hängde helt enkelt inte med på skridskorna när Grönqvist satte fart. Såg riktigt lovande ut.

Tränare Magnus Blårand var självklart nöjd med spelet i stort men var i alla fall lite kritisk till vissa sekvenser i matchen och tyckte att man bjöd på två av Nackas mål.

Kul att J20 är med däruppe där man vill vara. Faran med en serie där endast seriesegraren får betalt i form av kvalspel uppåt, är att serien tidigt kan vara avgjord och det kan bli massa meningslösa matcher efter jul. Det gäller att vara på tå i varje match för J20. Hoppas att grabbarna kan klara att hålla fokus hela resan. Då kan det bli en spännande vår.

**********

I morgon drar bloggen igång en repris från förra säsongen, att förvalta en 1000-lapp. Det gick väl inget vidare förra säsongen men med den erfarenheten i ryggen känns det faktiskt bra inför säsong nummer två. Det är division ett som är huvudattraktionen men även Hockeyallsvenskan kommer att tippas och detta för att ge fredagsomgångarna ett litet bättre urval av matcher. Ta rygg är mitt råd!

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.