10 januari, 2013

Ingen stream men kanske Bjuhr

Har fått ett par mail där supportrar undrade hur det är med statusen på Elias Bjuhr som fick kliva av under matchen igår. Jag messade Fredrik Johansson och han svarade att det är bättre med Bjuhr och han var med och tränade lite lätt i dag. Positivt besked även om matchen på söndag kan vara i fara. Men det är nog förtidigt att spekulera i det redan nu.

Angående matchen mot Hudiksvall på söndag så ser det mörkt ut när det kommer till att kunna köpa matchen via stream. Lokalsporten hade igår inga planer på att sända den matchen och om jag har förstått det rätt så kommer ingen annan heller att sända matchen.

************

J18 tog i kväll en viktig seger i fortsättningsserien. Man besegrade SDE HF med 6-3 och därmed tog man sina första poäng för att försöka undvika nedflyttningsspel.

**********

/Godnatt

12 kommentarer:

 1. Snälla lokalsporten, fräls oss och sänd matchen. Vi betalar om ni sänder. Ni är vårt hopp.

  SvaraRadera
 2. Håller med!! Jag kan tänka mig att betala 100:- vore ju skitkul om man kunde köpa alla bortamatcher för den summan och 29:- går till den där avgiften och sen kan ju klubben och lokalsporten dela på dom 71:- som blir vinst :D

  SvaraRadera
 3. Jag har mailat till lokalsporten och frågat ang. websändingar. Vet ju att Johan Wirf hade intresse förra året men hade inte folk som kunde. Nu finns det ju uppenbarligen folk så ett litet samarbete vore ju roligt för alla.

  /tinge

  SvaraRadera
 4. Nja, gör dom det så blir det pga genuint intresse, för någon vinst lär dom inte få om inte sponsorer/förening står för resekostnader etc.

  Det är 40 mil till Hudik, och det lär gå åt en 12h för att genomföra resa och match. 30:-/mil och 100:-/h i arvode ger runt 5000:- i kostnad.

  50 betalande tror jag aldrig dom får, tyvärr.
  Kanske i en playoff match?

  SvaraRadera
 5. Har fått svar på mitt mail och dom har redan börjat diskuterat med NH och hade tänkt sända matchen mot Lindlöven men var inte helt överens om detaljerna.

  Planen verkar vara att börja sända hemmamatcherna. Förhoppningsvis blir det stream till Visbymatchen.

  Med vinstintresse tänkte jag ju närmast såklart på lag som inte ligger allt för långt bort. Grundserien är det ju ungefär samma avstånd till alla matcher utom Visby.

  Sen kan man ju anta att det finns möjligheter för lokalsporten att vid ett samarbete åka med NH och då inte ha resekostnader?

  Hur som helst så är jag en av dom som är nöjd med all stream man kan få oavsett om det kostar eller inte då jag måste ha barnvakt för att ta mig ner till hallen för att ens se hemmamatcherna.

  /tinge

  SvaraRadera
 6. Är det någon som tänker belysa att vi har två duktiga burväktare den ena skadad och den andra ur form??

  SvaraRadera
 7. Är väl inte så mycket att belysa, alla vet att Jeppe inte varit bra och Johan är skadad. Bara att hoppas att 1. Johan kommer tbx och då i bra form. 2. Att Jeppe skärper sig och kommer upp till sitt vanliga bra spel!

  SvaraRadera
 8. Det går inte att klaga på jeppe. Först bara stå att öppna båsdörren sen blir han in kastad.. Freddasn skulle ha andvänt han mer under "GS"..

  // Håkan bråkan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svårt det där. I och med Svenssons tveksamma spel förra säsongen och även fram till Vallentuna borta så har vi haft två målvakter där man hoppats att den man ställer i målet har en bra dag i de viktiga matcherna. Johan fick en vila fram till Vallentuna borta där han så vitt jag förståt fick möjligheten att se över sitt målvaktsspel från grunden. Betänk att Johan kom från lite speciella förhållanden till NH. Syftet fr.o.m Vallentuna borta var att verkligen spela in Johan som förstemålvakt och det har lyckats. Sen är det såklart att Jeppe fått stå tillbaka och det ser vi resultatet av nu. Jag kan verkligen förstå ledningens beslut, det är bara väldigt synd att Åker skulle sabba för oss.

   Det är ett högt spel att hoppas att en målvakt ska hålla men samtidigt var nog ingen nöjd med att ha två halvdana målvakter när det drog ihop sig i fjol

   /G

   Radera
 9. Blir det nån påföljd av tacklingen? Nån anmälning eller något? Vore på sin plats! Man kan inte bete sig hur man vill, oavsett hur dåligt matchen går.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror den är inskickad, hörde något om det på sponsorträffen.

   Radera
 10. tänkte som så att det inte är någe vidare bra om man livesänder hemmamatcherna, man vill ju ha mycket folk på plats?

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.