21 oktober, 2013

Bra NH-helg


Det går bra för Nyköpings Hockey för tillfället. J18 tog sex poäng i helgen när man vann mot Segeltorp (10-2) och Trångsund (9-1), J20 hade inga problem med att besegra Enköping med 6-1 och sen kryddade A-laget helgen med att vinna mot Hammarby med 4-1 och det var verkligen i underkant. Räknade till 4 skott i målramen och med lite bättre skärpa i avsluten hade siffrorna varit betydligt större.

Några korta reflektioner från matchen:

·         Jag ber Marcus Dahlbom om ursäkt för att jag jinxade 4-1 målet. Tre sekunder innan Hammarby reducerar säger jag att Axbom har spelat riktigt stabilt i dag. Pang och Hammarby får tröstmåla.

·         Kokkonen i Hammarby är riktigt bra och det sägs att hans lillebror ska vara en ännu större talang. Brorsan håller till i Djurgårn.

·         Var det bara jag som tycker att Mårtensson såg betydligt bättre ut på rören än vad han gjorde senast han spelade i Rosvalla i NH-tröjan? Bättre än väntat.

·         Peter Danielsson höll helt klart bra div1 klass, och med tanke på att han inte lirade förra säsongen måste jag ge honom betyget, klart godkänd.

·         Det var för få spelare i Hammarby som visade klass och matchen kändes klar redan efter första perioden.

·         Vad är det med domare och straffar? Klockrena brytningar ger PS samtidigt som solklara hakningar i liknande situationer ger, ingenting! Skärpning.

·         När jag ändå är inne på domare så stör jag mig på när domaren släpper femtioelva situationer som skulle kunna vara utvisning, när de plötsligt tar en billig utvisning. Svårt för spelarna, frustrerande för alla.

·         Firma Bröms, Bjuhr och Anderssons vackra 3-0 mål är hockeygodis.

·         Slutligen så vill jag skriva att det var kul med en borta-klack i hallen.

**********

Att förvalta en 1000-lapp


Spelet satt klockrent och därmed är kassan återigen stabilar än den var när jag började. Nu är det bara att öka. 1245:- betyder självklart att jag ligger 245:- plus. Tackar alltså Åker, Hudik och Huddinge för detta.

**********

J20 spelar i skrivande stund mot Värmdö i Stora Hallen och leder med 3-0 efter första perioden. Forza!

5 kommentarer:

 1. Joni lirar med Tuna ikväll!? Det svänger snabbt.

  /G

  SvaraRadera
 2. Är det problem i wings tro?

  Undrar//

  SvaraRadera
 3. Förmodligen problem i Almtuna skulle jag gissa.

  SvaraRadera
 4. Problem i Almtuna med skador, ja
  Wings lär få problem om Tuna tar hem alla lån dock i allettan

  /G

  SvaraRadera
 5. Det är just på de grunderna jag inte vill att NH skall börja låna in spelare från HA. När det väl drar ihop sig efter jul riskerar man att bli av med en massa spelare, något som förmodligen skulle bli förödande för laget.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.