03 oktober, 2013

Ditt lag definerat i harmoni del 1

Då var det dags för ett stycke låtlista i två delar för att beskriva lagen i division 1D. För att göra det lite intressantar så läses med fördel stycket om din förening samtidigt som klippet rullar. 

Edit: länkarna fungerar inte på iPhone, vet inte om det gäller iOS i övrigt eller hur det ser ut på andra smartphones. Rekommenderar att sitta vid datorn oavsett .

Vi kör, först fem ut:Nacka: Infected mushroom - "U Are So Fucked"!

 

Kunde inte beskriva läget för klubben bättre. Ingen publik, ingen ekonomi att tala om. Sist i tabellen och jag kan inte se hur laget kommer överleva kvalet när tre lag ska tampas om en plats till ettan. Den här hade passat utmärkt till Tumba men tabelläget, målskillnaden och brandskattningen på spelare gör att den är given.Väsby: Lana del Rey - "Young And Beautiful"Ja, Väsby var en gång ung och vacker. Man flaxade sig upp i Elitserien -87 på ett sätt som skulle kunna vara uppslag för en underdog sportfilm. Efter det så har man harvat i lägre serier med några intressanta satsningar genom åren. Fortfarande tar man till -87 året som grepp från ledningen men vad jag hör hos det äldre gardet när jag besöker Väsby så börjar det sakta sjunka in att de bästa dagarna är förbi. Finns det någon kärlek kvar då?


Huddinge: Alpha ville - "Forever Young" Det klassiska förortslaget fortsätter som inget har hänt. Inte bara fortsätter man producera talanger till svensk hockey, utan även lyckats med konststycket att ständigt förnya sig med väldigt små medel. Många pekar på olika fenomen i hockeysverige men Huddinge tar faktiskt priset. Att inte laget premieras och uppmärksammas mer är trist men ett faktum i den moderna hockeyn. En sak är i alla fall säker; Huddinge kommer fortsätta förvåna och garanterat finnas kvar på en hyggligt hög nivå under en lång tid framöver.


Gnesta: Fergie - "A Little Party Never Killed Nobody


En frisk fläkt i 1D minsann. "A little party never killed nobody, so we gon´dance until we drop", verkar minsann vara Gnesta melodi. Här är det ingen som hänger med huvudet. "Vad kan hända" - mentalitet liksom. Går det så går det och jag tror att denna attityd skapar lite nerver hos lag som är eller vill bli etablerade på den här nivån. Gnesta kommer såklart inte vara kvar här men lite fest är väl aldrig fel?Visby/Roma: Axwell - "Center of the universe"


Först, jag rekommenderar att du tar en lyssning på remode edit av denna låt. Betydligt trevligare pump. Den här låten summerar andan på ön efter att man börjat marschen uppåt sen man avancerade till ettan. Isolationen på ön översätts här som universums centrum när det kommer till laget. Ö-borna sluter upp, inte bara publikmässigt utan även i företagandet. Positiva vindar blåser över raukarna.


"Youtube DJ"   /G


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.