26 oktober, 2013

Var är beviset och vad hände på ön?

Jag måste ju göra skäl för det jag kallar mig själv. Enögd!

Wings har ju utlovat bildbevis för att NHs kvittering till 2-2 i onsdags inte borde ha varit mål. Pucken skall helt enkelt inte varit över mållinjen sägs det. Innan ni kommenterar det här så vill jag påpeka att jag är helt på det klara med att målet kommer att stå fast oavsett vad den där bilden visar. Men samtidigt är det ju roligt att man skriver att man har bevis men inte verkar vara så sugna på att visa upp beviset. Jag vet av egen erfarenhet att en bild brukar vara omöjlig att använda som bevis eftersom pucken egentligen kan vara på väg åt vilket håll som helst vid det ögonblicket som bilden tas, en bild visar ju bara var pucken är i det exakta ögonblicket och inte vad som händer en tusendel senare men det är ju alltid roligt att spekulera. Så upp med bilden nu om den existerar!

**********

Vad var det som hände på Gotland i går kväll? Eller vad var det som inte hände på Gotland? Att Nacka skulle ta poäng där ute är en skräll som borde fungera som en väckarklocka runt om i D-serien. Det GÅR INTE att ställa ut skridskorna och hoppas att saker kommer hända. Inte ens mot Nacka. Skulle vara kul att höra vad som sades i V/R omklädningsrum mellan perioderna och efter matchen igår. Martell lär inte ha sparat på orden i alla fall.

Inte ett ljud eller en ynka liten boksav om matchen varken på Visbys hemsida eller på helagotland.se som alltid brukar vara bra på att uppdatera från matcherna. Varför?

Intressant att se hur Visby reagerar efter det här? Kommer NH att få sota för det i morgon? Någon form av reaktion lär det bli för V/R, svårbedömt om det är positivt eller negativt. Kl 15.00 släpps pucken i morgon och då lär vi få svaret.

**********

J20 har en svår bortamatch i dag mot Nynäshamn. Nynäs ligger femma medans Nyköping ligger tvåa. Jag har skrivit det förut och här kommer det igen. Vinner man såna här matcher kommer man ha bra chans att vara med och kriga i toppen hela säsongen. Förra mötet i Rosvalla vann NH efter straffar, men det mest anmärkningsvärda var utvisningsminuterna, 99 - 144 och den kampen vann Nynäs. Jag gissar på en riktigt hård och tuff match i kväll. Men det gäller för spelarna att hålla sig på isen om det ska bli några poäng. Forza!

4 kommentarer:

 1. Är alla hela i J20 eller hur gick det för han som blev påkörd??? Kan han spela mer?

  SvaraRadera
 2. Målet var solklart. Pucken är inne och vänder längs isen, precis där vinkeln gör att den går rakt ut. Jag och ett antal till på läktaren stod nästan i linje med målet. Förutom Lehmann fanns ingen annan som såg det bättre. Vi ljublar, liksom de flesta på den sektionen direkt. Hela domar-teamet befinner sig en bit bort och ingen protesterar i Wings till en början men någon i laget som var tveksam börjar skrika och helt plötsligt gör hela laget det. Domaren var långt ifrån och kan säkert ha missat det men mål, inget snack.

  När det kommer till Visby så är det inte bara matchen mot Nacka Snacket hos Visby fansen är att det sett allt annat än bra ut under säsongen.

  /G

  SvaraRadera
 3. *vinkeln i buren/underliggaren.

  /G

  SvaraRadera
 4. Nacka hade tydligen haft fler chanser och låg närmare segerm efter full tid.
  Fredrik som blev påkörd kan inte träna fortfarande och kommer nog vara borta länge till han fick en whiplash skada.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.