18 oktober, 2012

Brömsnytt, J18 och en utmaning


Nu duggar inläggen tätt helt plötsligt. Kollade precis in http://www.lokalsporten.se/video/video/2012/10/18/br%C3%B6ms-om-sin-ljumske som har intervjuat Niklas Bröms angående skadan.  Det ser inte jätte ljust ut kan man väl säga. Magnetröntgen nästa vecka innan Niklas vet hur det ligger till egentligen. En månad lär vara minifrånvaro. Men det känns ändå bra om så skulle vara fallet. Hade nog gissat på minst det dubbla. Men som sagt det är än så länge bara gissningar så vi får snällt vänta in beskedet från magnetröntgen.

**********

NH J18 tog i kväll emot tabelltvåan Almtuna. Och man gjorde det bra, minst sagt. 5-4 till NH efter OT och lite anmärkningsvärt är kvitteringen till 4-4. Det tog 6 sekunder mellan 3-4 och 4-4 målet. Det går fort i hockey som sagt var. Grattis grabbar till en fin skalp.
 

**********

Nästa söndag är det derby mot Åker, gratis derby till och med. Nyköpings Hockeys sponsorer bjuder alla på entrén och jag är en av dem. Bli en du också! Se det som en utmaning från mig. Gå in på officiella hemsidanoch läs mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.