24 oktober, 2012

Ett panikinlägg!


Ett ganska skadeskjutet NH åker till Huddinge i kväll. Bröms, Norberg, Lindberg och Kim är borta. Tycker att backsidan ser lite halvtunn ut om jag ska vara ärlig. Framåt ska vi kunna matcha Huddinge men kan vi hålla koll på dem i egen zon? Är inte helt säker på det. Därför tror jag att skadan på Petter nästan kommer bli mer kännbar i en sådan här match än skadan på t.ex. Bröms.
Vad som hänt med Petter? Kolla här!

Huddinge har i dag gjort klart med en förstärkning. Det är Christoffer From Björk som skrivit på för hela säsongen. Och han hinner bli spelklar till kvällens match. Trulsson ska tydligen fortfarande vara avstängd efter en fight i matchen mot Botkyrka. Tre matchers avstängning blev det!?!

**********

Att förvalta en 1000-lapp


Pantern – Nybro 2 (2,10) Panterna är bra, speciellt hemma men jag har känsla för Nybro.
Huddinge – Nyköpings Hockey 1 (2,15) Tror att skadorna på Norberg och Lindberg avgör.
Njurunda – Sollefteå 2 (1,80) Sollefteå pressade Sundsvall senast. Dax för seger nu?

Totalt odds: 8,13 x 100:- Ev utdelning: 812,70 Kvar i kassan efter dagens spel 900:-

**********

Lite kort inför söndagsmatchen.

Som sagt det är gratis inträde så se till att ta med alla vänner och deras bekanta. Vi ska bli många på derbyt! Läste ett inlägg på nhbloggen som handlade om klacken. Kan till viss del hålla med skribenten, men att själv sitta och klaga utan att deltaga är känns inte ok. Men nu ska jag göra det samma! Kan inte klacken göra åtminstone en tillfällig comeback på söndag? Törs man hoppas på 2000 pers på läktaren? Detta kommer även bli min tävling till sista matchtröjan. Gissa publiksiffran och vinn en matchtröja värd 500:- (de säljs nu till specialpris för 299).

Maila ditt bidrag till: nhtyckaren@hotmail.com

 

2 kommentarer:

 1. Håller med om att Petters frånvaro känns mer (just nu) än vad Bröms gör, bara att hoppas att övriga nu drar sitt strå till stacken och hjälper till.

  Håller även med till viss del både dig och "Läktarögat" (som personen vill kallas, och NEJ, det är inte jag) ang. "klacken", ståplats är "klackplats", hoppas på att se den mer befolkat än bara Oskar någon match framöver och gärna nu på söndag som du skriver..

  8e raka tar vi nu + 4e raka mot Huddinge.. ;-)

  SvaraRadera
 2. Då borde ju ni som är medlemmar gå dit. Men hur kul är det om man står där, får betala lika mycket som att sitta, och får skit! För det är det vi ALLTID får om vi är för få. Då kan vi lika gärna sitta, för inte kommer väll du stå Richard?

  Sen är det bara dåligt att ge oss skit. Om det nu är så jävla dålig stämning, ställ er själva då! Jag kan stå när priset sänks. Ja, jag kanske är snål. Men va fan, det är ju ändå ingen som står där, och varför ska man göra det när man möter brögäng som Botkyrka, Järfälla, Nacka och Visby????


  /Deborech

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.