12 december, 2012

Rykten

Det fick bli ett litet morgon-inlägg så här på onsdagsmorgonen. Anledningen till detta är att det kommit in intressanta uppgifter till bloggen under gårdagskvällen/natten.

Allt sedan Åker blev ”helt” klara för allettan har det surrats och viskats lite om nyförvärv och målvakter i föreningen. Nu har det alltså kommit in uppgifter om att Åker har fört samtal med målvakten Ola Nilsson och att det fortfarande samtalas parterna emellan. Ola spelar ju i Allettan motståndaren Enköping nu men hur det blir i Allettan återstår att se. Ola Nilsson är ju en målvakt med sjukt hög högstanivå. Det har NH fått se tidigare inte minst i möten med Arlanda Wings.

Men inte nog med detta gällande Åker. Rykten säger även att Jocke Hedlund inte längre är motiverad av att spela i laget. Han lämnar helt enkelt Åker. Just nu är detta ett rykte och som vi alla känner till så är ett rykte inte alltid lika med sanning. Har av förklarliga skäl inte ens försökt få tag på Hedlund och även om jag fick det så skulle han säkert inte ge mig några besked.

Har ni fått nog med Åker rykten?

Ok då kör vi ett rykte till gällandes Åker. Bröderna Persson skall vara lite i samma situation som Hedlund. Man har varit borta mycket från spel på grund av olika anledningar som tex jobb, skador och andra saker. Men i själva verket ryktas det om att det är motivationsbrist där också. Efter nyår får vi se hur det ligger till.

Många rykten men som jag sagt tidigare, ett rykte är ett rykte. Fakta är fakta. De har inte alltid med varandra att göra.

12 kommentarer:

 1. Säg att ryktena är såpass att alla tre skulle rendera i brutna kontrakt så är Hedlund välkommen tillbaka om han kan rätta sig i ledet (spela där han blir tillsagd). Det vore en helt klart bra täckning för ev. skador på nyckelspelare utan att tumma på kvalitén, Perssonbröderna fungerade inte i Huddinge och nu inte i Åker. Då kommer de knappast klara NH:s höga krav. Undrar om inte det bästa även för bruket är att släppa dem och ta in ett par hungriga lirare. Frågan är hur motiverad Blid kommer vara om dessa lämnar.

  Inget nytt om #21, borde ha hört något nu då han skulle behövt minst uppehållet på sig för att stå redo för en Alletta. Pryds inte sportsidorna i SN ganska snart med en comeback så kan man nog avskriva det.

  /G

  SvaraRadera
 2. För mig är alltid Hedlund välkommen. En fjärde line med Enlund, Kim och Hedlund. Oj ojojoj

  SvaraRadera
 3. Hedlunds intåg i truppen skulle onekligen ge ordentlig konkurrens om platserna när alla är friska. Å andra sidan; när är NH friskt...
  Det här skulle inte vara så dumt:

  Bjuhr-Bröms-Andersson
  Tornberg-Lindholm-Byström
  Enlund-Lehmann-Lindlöf
  Berg-Ericsson-Hedlund

  Två första står för fiolerna, de två andra står för manglandet.

  SvaraRadera
 4. Skulle hellre se:
  Bjuhr-Bröms-Andersson
  Tornberg-Byström-Svensson
  Enlund-Lindholm-Lindlöf
  Berg-Lehmann-Thim

  Tycker inte vi ska ta in Hedlund! Ska vi ta in någon extra ska det vara en ren spets som Håkansson som kan gå in och ta plats i 1a eller 2a om man inte vill röra runt i kedjorna för mycket.
  Dessutom så ville han ju inte nöjja sig med att köra i 3e gick ju till Visby för att få mer speltid.

  Sen skulle jag hellre ta in 2 backar än 2 forwards. Tänker då på Lillen och Flodan =)Men va fan aldrig att man skulle säga nej till en sugen nr 21 ^^

  SvaraRadera
 5. Hedlund har just tackat för sin tid i Åker på Twitter så de ryktet stämde iallafall

  SvaraRadera
 6. Vilka pengar finns det och värva för? Varför ta i mediokra div1 spelare, om man nu ska till allsvenskan? Varken Lillen eller Håkansson gör comeback utan ett fett lönekuvert om ens det räcker. Matchen mot Vimmerby kommer att bli en värdemätare om hur man står sig mot de södra lagen.

  Realisten

  SvaraRadera
 7. Att allt inte står rätt till i åker känns inte som någon nyhet då man gjorde sig av med ass coachen och han själv hoppade av förra gången. Är flugan Åkers på väg att bli vardag?

  /enånittio

  SvaraRadera
 8. Backsidan ser mer än ok ut men en breddning skulle kännas bra. NH är ett helt annat lag när man mönstrar ordinarie backpar och Norberg verkar tyvärr vara ett stort frågetecken. Så, en back och en riktig topp i klass med Håkansson eller just #21 så står vi inte och faller med skador på lagdelarna. Nu dök ju Hedlund upp och det är väl något att titta på utanför den kalkylen. Han "borde" välja NH eller Visby med tanke på utvecklingen.

  /G

  SvaraRadera
 9. Ni är ena riktigt enögda puckon, varför tror ni att Hedlund eller Persson skulle vilja gå till er bara för att dom lämnar Åker???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vore väl inte helt orimligt med tanke på att Hedlund känner i stort sett alla i NH och även organisationen och har spelat här många säsonger och trivts bra, vilket han inte verkar ha gjort i Åker. Nystart och motivationen skulle komma tillbaka. Dock ser jag omöjligt att någon eller båda bröderna P skulle kunna komma in i gruppen i dag. Trots att det är två duktiga hockeyspelare skulle jag aldrig vilja se någon av dem i svart vitt rött.

   Radera
 10. För att NH är bättre än Åker. Men jag vill inte se någon av dem i Nyköping.

  //Dennis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hedlund? Tack men nej tack.
   Perssons? Absolut inte!
   Finns ingen anledning att ta in någon spelare och röra om i truppen nu om det inte handlar om en spelare av riktigt hög klass.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.