05 februari, 2013

Bra förutsättningar


Ödesmatch, måstematch eller du får kalla den vad du vill, men samtliga matcher känns som måstematcher i dessa tider. I morgon när Hudiksvall kommer på besök kan NH nästan sälla upp med helt ordinarie lag. Enlund ska vara den som inte kan vara med i morgon annars är det friskt och skadefritt i NH lägret. I alla fall i kväll men det kan ju snabbt ändras som vi alla känner till. Till och med Petter är spelklar efter sin avstängning. Bra förutsättningar så här finns inga ursäkter.

I morgon måste samtliga grundstenarna vara på plats och ingen av dessa får ge vika. Det kommer bli en tuff match på många sätt. Hemmapubliken fick se sitt lag svaja rejält mot Enköping och det är ju inte populärt i Stora Hallen, nu är det upp till bevis. Ett stabilt försvarsspel, ett stabilt målvaktsspel, ett snabbt anfallsspel och en jävla kämpaanda skulle säkert uppskattas i morgon. Men det viktigaste av allt är att ta tre poäng. Egentligen skiter jag i hur poängen bärgas, bara de tas. Sen kommer min blick att fladdra över resultattavlan där de andra matchernas resultat visas. Men det får NH överlåta åt oss i publiken. Full fokus är ett krav. Var det någon som sa, fotbollslandskamp? Nej tänkte väl inte det!

**********

Övriga matcher:

Åker/Strängnäs – Enköping
Oj vilken svårtippad match. Jag ser ESK som favoriter, men mycket knappa sådana. En förlängning och kanske till och med straffar känns troligt. Varför ESK är favoriter? Jag anser att de har bredare trupp och är bättre i offensiven än Åker. Men hemmaplansfördel är viktigt. Åker spelar precis som NH tre av sina fyra kvarvarande matcher på hemmaplan.

Falun – Lindlöven
Här är chansen stor att det blir hemmaseger. Lindlöven sa att luften hade gått ur dem när de förlorade mot NH senast. Hur motiverade är laget nu?

Visby/Roma – Huddinge
Spelas på fredag.

**********

Råkade snubbla över något läsvärt. Kolla in det här och se om ni hittar några ”Fail” i artikeln?


Jag anser att det är stor humor i den. Även om tanken inte är att roa så blir det komiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.