13 februari, 2013

Tack Lokalsporten.se


Lokalsporten.se kommer alltså att åka till Visby på fredag för att sända matchen. Hur sjukt bra är inte det? Vilka hjältar de är, Kalle och Martin. Den här upplösningen av serien får man ju bara inte missa. Igår när beskedet kom att det skulle kosta mellan 30 och 50.000:- för att kunna lösa uppkopplingsproblemet i Visby började jag fundera på alternativen som fanns. Södermanlands Nyhter skulle ju liveblogga från Visby, Helagotland.se har en bra liveblogg och sen har man ju alltid swehockey att förlita sig på. Men det känns ändå som oerhört jobbiga alternativ jämfört med att se matchen med ångest och allt vad som kommer därtill. Det sista och jobbigaste alternativet var att ta sig ut till ön och se matchen på plats. Hade i och för sig varit det roligaste alternativet men med rådande omständigheter med jobb och annat så hade det inte varit möjligt. Nu kan vi dock se fram emot en livesändning av matchen och det är vi många som är grymt tacksamma för.

**********

Kvällens matcher som har betydelse för Nyköpings del är två till antalet. Lindlöven tar emot Åker och jag tror faktiskt att Lindlöven kan sträcka ut en hjälpande hand till Nyköping. Lindlöven har fullt lag och det är i och för sig motivationen man kan ifrågasätta men laget har radat upp förluster på slutet och självklart vill man avsluta säsongen snyggt. I Åker saknas några gubbar bland annat Martin Backholm och Markus Andersson, men man har ju definitivt inga motivationsproblem. Jag tror att det kan räcka till en poäng för Lindlöven i alla fall och det skulle ju vara till enormt stor hjälp för NH.

Den andra matchen som har betydelse för NH är ju Huddinge – Enköping. Magkänslan säger att Huddinges förlustnolla spricker här. Det är inte optimalt för NH men det känns som att det är Åker man får koncentrera sig på att hålla bakom sig. Tror att det blir en målrik match som slutar med uddamålsseger för Enköping. Därmed är Enköping klara för PO.

**********

Att förvalta en 1000-lapp


Här kommer kvällens tips:

Kristianstad – Mariestad 2 (2,30)
Motivation slår klass. Eller klass och klass, jag tycker att lagen är ganska jämna normalt sett. Därför får Bois mitt tips i kväll.

Västervik – Tranås 1 (2,00)
Västervik på hemmaplan känns aningen starkare än Tranås. Vinnaren borde gå till PO. Jämnt men liten fördel för Västervik alltså.

Piteå – Kiruna 1 (1,88) Normalt sett är det en riktigt oviss match men jag tror att Piteås grymma form avgör och därmed sågar av Kiruna från PO racet.

Totalt odds: 8,65 x 100:- Ev utdelning 864:- Kvar i kassan efter dagens spel: 481:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.