21 januari, 2013

400 matcher är respekt


Jag tänkte spara det här inlägget tills på onsdag men eftersom att hemligheten inte gick att bevara tills efter Huddingematchen så publicerar jag inlägget nu. Fick efter matchen igår veta att Johan Ånelöf kommer att lämna Nyköping direkt efter Huddinge matchen på onsdag. Anledningen att Johan lämnar är att han har fått ett jobb som inte går att kombinera med ishockeyn. Ett helt förståeligt val av Johan. 400 matcher om Johan nu spelar i Huddinge är respekt.  Johan kommer naturligtvis lämna ett tomrum efter sig både på isen och i omklädningsrummet. Ett par ton av rutin försvinner och en riktigt skön kille som är oerhört uppskattad både på läktaren och av medspelare och motståndare. Det är bara att önska Johan Ånelöf ett stort lycka till på jobbet och ett minst lika stort tack för allt som du gjort för Nyköpings Hockey. Respekt till dig!!!

13 kommentarer:

 1. Den sista riddaren från stor-eran försvinner alltså Stort tack såklart och nu har vi bara på en och en halv säsong bytt ut gammel-NH mot det nya. Det kändes bra att Åhnelöf var kvar under övergången, tycker att sportgruppen format en bra mix av gamla och unga spelare som gjort övergången möjlig utan någon synbar försämring av lagets kvalité.

  /G

  SvaraRadera
 2. Tack för allt ånelöf. Grattis till jobbet synd bara att det inte kunde vänta några månader. Skulle gärna haft kvar rutinen och det defensiva spelet hela säsongen, men man kan inte få allt. Har en bra backbesättning men skulle nog behöva rutinen. Ronny får kliva in nu på slutet;)

  SvaraRadera
 3. Gresse skriver så här till mig på Facebook.

  "bra skrivet om johan ,en underbar kille att jobba med i nyköpings hockey, att johan även utanför rinken är en ödmjuk o fin kille gör inte saken sämre, blir tomt utan johan i gänget , räddningstjänsten i nyköping har gjort en kanonvärvning till sitt lag , lycka till johan"

  SvaraRadera
 4. Det skulle vara kul om så många NH-fans som möjligt kunde finnas på plats i Huddinge på Onsdag för att hylla Johan i sin sista match!

  SvaraRadera
 5. Hoppas Norberg är frisk nog att ta över hans plats i 1a kejdan för vi måste ju ha en defensiv klippa där. Gunnarsson kan vara extraspelare att ta in i box mm när det ska rensas framför mål.

  SvaraRadera
 6. Gunnarsson är bättre än Norberg på allt och dessutom rightare
  Mycket bättre med puck, otroligt bra första pass

  SvaraRadera
 7. vet inte vad du sett som du gillar med Gunnarsson som skulle vara bättre än norberg. Som jag ser det är n. Vår bästa defensiva back. Tycker g. Är för långsam när det ska jobbas hem.

  SvaraRadera
 8. Gunnarsson har fart och kraft när det behövs, är kylig med pucken i spelet, kvickt skott från blålinjen, hårt och säkert förstapass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vart vill man? Björklöven jagar spelare från allsvenskan medans NH plockat in bänknötare (Gunnarsson). Kallinge plockar också från allsvenskan..... Antingen kör man på och hoppas på det bästa eller så plockar man in något bra...

   Radera
 9. Vart vill man... Det är inte i denna säsong som NH skagå upp... bygg ladda få rutin för om två år spelar dom i Allsvenskan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jupp, nu är ekonomin i fokus och få ordning på organisationen. Det kommer satsas på flera fronter nästa säsong. Jag spår ett skapligt slagläge för NH när det nya seriesystemet kommer igång. Flera konkurrenter lär gå under i den vändan. Jag klagar iofs. Inte om NH tar en plats i KS och glider in på en friplats till AS redan denna säsong eller nästa.

   /G - på pendeln mot Huddinge

   Radera
  2. Håller ändå med föregående att man inte borde tagit in Gunnarsson då kunde vi lika gärna kört med Hulting om det skulle byggas rutin.. men förstår tänket.

   Nu tar vi Huddinge :)

   Radera
 10. Måste tilläga att det är viktigt att vi får spela KS denna eller nästa säsong, oavsett hur det går. Mycket har hänt sen sist vi var i AS och att få chansen att möta allsvenska lag som slåss för sin existens och satsande div1 konkurrenter är något vi mår bra av så snart som möjligt.

  /G

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.