10 januari, 2013

Farsen fortsätter

Turerna har varit många i klubben. Nu pratar jag om Åker alltså. De senaste spelarna som det har pratats mycket om är ju som bekant bröderna Persson. Ryktet för några veckor sedan sa ju att Jonathan skulle lämna Åker, något som både klubben och Jonathan själv förnekade. Man sa till och med att de båda bröderna snart skulle krita på för säsongen 13/14. Och att Jonathan var riktigt arg på ryktena som cirkulerade. För några dagar sedan gick klubben ut med att Jonathan inte kunde kombinera spel i Åker tillsammans med sitt jobb. Därför lämnade Persson Åker. Johnas skulle man nog kunna glömma för han skulle inte bli kvitt sin körtelfeber som han dragits med länge.

Idag verkar Jonathan kommit på helt andra tankar och Johnas måste ha besökt någon voodoosnubbe som mirakulöst fått ordning på körtelfebern. De är nämligen klara för IFK Ore. Detta går klubben ut med på sin facebook sida nu i kväll. Katastrofklubben som hittills inte tagit en enda poäng i Div1C och som har haft en cirkus än värre än Åker på grund av sin ekonomiska situation. Ska man gratulera Åker eller IFK Ore? Det återstår att se.

4 kommentarer:

 1. Vad är det för fel i åker? Har väl tappat nästan hela första och andrafemman. Dock bra gjort att ta sig till AE med tanke på allt som hänt. Men ska de inte värva in nytt nu? Borde finnas massor av deg när de spelarna lämnat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gästboken borttagen igen, hux flux :D

   /G

   Radera
 2. Jag skulle gissa på att det är lite panik där ute på åkern. Har de pengaproblem eller vad fan händer? Illa!

  SvaraRadera
 3. Nu när det redan cirkulerat i media att det går spöken där så vore det nog bättre för dom att gå ut och outa problemet oavsett om det beror på att dom inte har råd med spelarlöner eller om det är osämja i truppen. Ser ju bättre ut om man är ärlig och visar att man försöker rätta till ett problem än som nu när dom ljugit i media och skämmer ut sig totalt!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.