04 januari, 2013

Jämnt var ordet

Det blev två jämna historier i kväll. Huddinge fick med sig en poäng efter att ha förlorat på straffar mot Falu IF. Slutresultatet skrevs till 5-4 och som vanligt vann Huddinge skottstatistiken. Trots förlusten måste man ändå säga att det blev en ganska ok start på allettan för talangfabriken. Lövdahl avgjorde på sin andra straff medans Huddinge på fyra försök inte lyckades överlista Gråbo i Falukassen. Spelmässigt var det hyffsat jämnt med ett litet övertag för Huddinge enligt rapporter. Man ska tydligen vara laget som spelar med fart medan Falun är tyngre att möta och i det här fallet blev det oavgjort mellan fart & tyngd.

På ön var det även där en jämn kamp om poängen.  3-2 till Visby ser i alla fall inte jätteövertygande ut på pappret och enligt Gotlandstidning så var det en jämn match. Men med risk för att låta tjatig så är Enköping ett bra lag och tre poäng är tre poäng. En ok start för V/R och en ok start för Enköping skulle jag sammanfatta det hela. Nyköping lär få jobba på söndag om det ska bli några poäng, det är en sak som är säker.

**********

Vad hände Vallentuna? Stryk med 11-4 mot Botkyrka är långt ifrån ok. Ni var ju ändå nära Allettan och bör nog vara glada att ni slapp vara med där. Även Nacka åkte på en rejäl smäll mot Wings. 9-3 slutade den matchen och visserligen är det resultatet mer väntat med tanke på att Nacka tappat en hel hög med spelare under uppehållet. Wings vann sista perioden med 6-1 och ridå ner för Nacka.

**********

Att förvalta en 1000-lapp


Det gick som vanligt, åt skogen. Borlänge vann sin match mot Valbo, men det känns som det kvittar när både Olofström och Huddinge misslyckades med att vinna. 1100:- kvar i kassan som nu måste förvaltas på ett bättre sätt än hittills.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.