20 november, 2013

Ingen Despo i kväll heller?

Så var det dags för Hammarby igen. En match som på förhand ser hyfsat behaglig ut för ett nyvaknat Nyköping. Men man skall komma ihåg att Hammarby tvingade fram en förlängning mot Wings senast och detta för sig självt visar ju på att det inte finns några "klara" matcher. Förutom Nacka förstås.

Det verkar inte som att Despotovic är spelklar till kvällensmatch. Kl 16.00 svarade Moström "nej" på mitt SMS där jag undrade om Despo var spelklar. Jag tyder detta som att han inte kommer hinna bli klar tills nedsläpp, men det är en kamp mot klockan, och såna kamper brukar jag inte vinna i alla fall. Det verkar vara internationella förbundet som drar ut på övergången och jag vet att det ibland tar onödigt lång tid för övergångar att bli klara. Synd!

Om Mälberg nu väljer att spela Despo ihop med Bröms och Crippa så återstår frågan hur man väljer att formera tredjelinan då jag räknar iskallt med att linan med Höglund, Mozart och Lehmann kommer vara intakt. Angenäma problem antar jag.....

Jag tippar att NH vinner bortamatchen i kväll med 5-2. Man har tränat på bra efter söndagens urladdning mot Vallentuna och kan man behålla skärpan och noggrannheten från i söndags tror jag inte att Hammarby ska kunna vara i närheten. Men det är sällan det blir som man tror. Målskyttarna? Höglund får nöja sig med ett mål, Mozart, Axbom, Palmberg och Bjuhr kanske?

En annan fråga jag osökt kommer att tänka på är, kommer Hammarby kunna leverera matchen på swehockey? Lokalsporten undersökte möjligheten att livesända matchen men det var tyvärr omöjligt på grund av att man inte hade någon uppkoppling alls i hallen. Något för nästan alla klubbar i div1D att ta tag i. Nog fan ska man 2013 kunna ha en ordentlig uppkoppling i sina ishallar?

Det verkar trots allt att matchen sänds på webradio i kväll och du hittar matchen här:

http://www.ustream.tv/channel/akersbajen

**********

Att förvalta en 1000-lapp


 
Det finns 2700:- kvar i kassan efter dagens spel. 

21 kommentarer:

 1. Har inte varit några problem med Swehockey när NH spelat borta mot bajen annars. Märkligt kan tyckas att även webradio kan funka utan internet.

  Kan väl iofs vara så att linan är för klen för video?

  SvaraRadera
 2. Enligt laguppställningarna på Swehockey så är inte Despotovic med.
  Det som förvånar mig mest är att Palmberg inte är med heller?? Är han på väg bort som nån skrev nånstans? :(

  / Tobbe

  SvaraRadera
 3. Ingen debut för Despo i kväll alltså. Det borde kanske locka några nyfikna åskådare på söndag mot Wings, om han är klar då dvs. Som Tobbe skriver ovanför så är inte Palmberg med och jag har från flera olika källor hört att han kan vara på väg bort. Ingen rök utan eld?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt om vi tappar Palmberg :( Tyckte han va rolig spelare att se precis som Löf. Är det fler som är på väg bort? Fan annars får vi ju inte ens ihop 4a femmor :( Hur är det med Qvarnström är hans skada allvarlig?

   Eller är planen att rulla på 3 superfemmor? Borde ju gå att få ihop till en brunkarkedja också?

   Radera
  2. Hört ett namn till som ev. kan vara på väg bort, för ett tag sen hörde jag tre, men där verkar saker ha hänt med två, så den "ensamma" är det som tyvärr verkar mest "aktuellt" att lämna, men vi får hoppas det löser sig där med..

   Radera
 4. Hejjjjjjjja Blue Wings!!!!!

  SvaraRadera
 5. Ja, det verkar ju inte vara någon fara med Patrik Nordströms knä ivarjefall. 1+1 efter 2 min. Verkade mest handla att vilja byta om senaste mot NH, precis som för Weigel...

  / Jonas

  SvaraRadera
 6. Palmberg är borta. Synd men han nådde inte riktigt upp till förväntningarna.

  Pa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vart står det att han lämnar?

   Radera
  2. Jag misstänker att han är klar för Åker inom kort.

   Radera
  3. Hm, killen har gjort 18 poäng! Det är väl inte direkt dåligt. Då måste han nästan vara dyr för NH har ju FW:s som knappt gjort någon poäng alls och där hör man ju inga rykten.

   Radera
 7. Jag upplever att det finns såå mycket mer potential i Löf än Palmberg. Det känns inte jobbigt att höra att Palmberg är påväg bort. Det bäddar för någon ny spelare om han nu inte lämnar plats för nyförvärven som kom. Då är valet ganska enkelt.

  /G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vart kommer den "faktan" ifrån? Någon som kan referera till en trovärdig källa som säger att Palmberg ska bort? Visst han har inte spelat dom 2 senaste så verkar ju inte otroligt men varför så tyst isf om det?

   Kommer klubben behöva betala honom, eller har han signat med annan klubb?

   Radera
 8. En högerskytt tränar med Åker just nu. Nytt ansikte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad har detta med NH att göra? Palmberg är vänsterskytt om det är det du menar. Fel blogg...

   /G

   Radera
 9. Jag menade vad jag skrev. Varken mer eller mindre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra då vet vi...och kan fullständigt skita i det.

   /G

   Radera
 10. Palmberg lämnar för enligt rykten pga att man ej lyckats löst arbetsfrågan.

  SvaraRadera
 11. Alltså G, är du född otrevlig eller är det bara bara något som kommer naturligt för dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag är ganska trevlig överlag. Det vet du om du har pratat med mig, Vem är du förresten, ser ingen signatur.

   /G

   Radera
  2. Sen får du gärna komma och prata med mig om du är intresserad av mina karaktärsdrag på en hemma/bortamatch. Knacka mig på axeln så bjuder jag på en kaffe i periodpausen så kan vi ta ett snack på riktigt istället för att bemöta anonyma kommentarer.

   Nu tar jag helg!

   /G

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.