12 november, 2013

Spelare skall träna med NH?


Bloggen fick in ett tips så här en regnig tisdagskväll. Ett nytt namn skall florera runt laget, eller rättare sagt vara med och träna med NH senare under veckan. Det skall enligt tipsaren handla om Daniel Despotovic som tidigare spelat div1 hockey med bland annat Åker där han var enormt lyckosam och svarade för hela 71 poäng säsongen 2011/12 fördelat på 31 mål och 40 assist. Despotovic har även 19 SHL-matcher i bagaget plus nästan lika många Allsvenska matcher.

Skulle det bli något mellan NH och Daniel får man klassa den värvningen som en bomb med div1 mått mätt. Men än så länge är det ju bara ett rykte och bör betraktas som just ett sådant. Som sagt, den som lever får se.

8 kommentarer:

 1. Tja han har ju lämnat Frankrike så omöjligt är det väl inte.
  Vore intressant att se honom i Nyköping :)

  SvaraRadera
 2. Ja han är ju en grym sniper, som lagspelare har jag ingen koll! Men risk finns att han skördar guld ute på åkern.

  SvaraRadera
 3. Om det går att knyta ihop den säcken, så vore det ett klass förvärv samt en otroligt viktig injektion för NH.

  Hoppas

  SvaraRadera
 4. Tror att Visby eller Åker blir nästa klubb för honom. Men självklart skulle det vara intressant att se honom hos oss. En spelartyp vi inte har i laget och som skulle ge oss en extra dimension offensivt. Ja tack!

  SvaraRadera
 5. ALDRIG att NH har råd med Despo när det inte fanns pengar till Pajen som var intresserad av just NH!!! Men visst vill han hit så skulle det ju behövas en toppspelare som visar vägen i stil med Blid i Åkers.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att någon från styrelsen kommer in och säger som det är. För ni är väl de enda med insyn? Att man inte valde att gå vidare med pajen berodde väl på att Tingsryd ansåg att han var värd mer pengar än vad sportgruppen i nyköping tyckte?

   Radera
  2. Pajen fick ett MYCKET bra bud av NH för att vara division 1. TAIF betalade mer helt enkelt.

   /G

   Radera
 6. Visst Pajen hade varit en drömvärvning men Despo är nog inte så långt efter Pajen i klass? Tror det är exakt vad NH skulle behöva ta in om det ska tas in en ny spelare så måste det vara av hans kaliber. Det skulle nog kunna få tillbaka lite publik som det pratats om...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.