20 maj, 2012

Rykten tar fart

En söndagsmorgon fylld av spännande rykten. Var ska vi börja? Tomas Larsson bloggar på sn.se om en forward med ett lönnlöv på sin landslagströja. Nej ingen landslagsspelare men en kanadensare skall vara på G till Nyköping för att försöka ersätta rekordmannen. Håkansson alltså.

En annan bloggare vid namn Skarpsvärd som har total kontroll på blekingehockeyn skriver om två spelare som kan hamna i Nyköping. Det är två Oskarshamnspelare som varit nära att hamna i Krif men nu sägs ha ändrat sig och i stället riktat blickarna norrut, mot Nyköping med andra ord. Spelarna som det skrivs om är Viktor Gibbs Sjödin och hans lagkamrat Chris Nybeck. Skulle vara två kalas värvningar om det skulle gå vägen.

Skönt att det där VM et är slut så vi kan återgå till det som betyder något. Silly season med andra ord.

/Godmorgon

11 kommentarer:

 1. Att värva en transatlant brukar bli som ett lotteri. Svårscoutat. Fast det kan ju så klart bli bingo. Om det inte är en spelare som redan varit i Sverige och som man har lite koll på. Då är det så klart lättare. Man blir lite nyfiken på vad som kommer att hända den närmaste tiden.
  /Räkan

  SvaraRadera
 2. Är jag den ende som börjar bli otålig? Jag vill verkligen att det ska hända något nu! Enligt Johansson skall inte de två OIK spelarna vara aktuella. Lögn?

  SvaraRadera
  Svar
  1. IKO skall det naturligtvis stå.

   Radera
 3. Iko spelarna och en kanadensare lät mycket bra men nu avfärdas det. Tyvärr, det hade blivit en fin första lina med den budgeten som det jobbas med. Den här gången kan man dock inte beskylla NH för att droppa namn som inte kommer.

  Det stod i SN att kanadensaren var aktuell redan förra säsongen, jag hoppas att det är något vassare än Troy som var aktuell innan Shawn blev klar.

  /Gustaf

  SvaraRadera
 4. Skulle det vara Troy blir jag oxå väldigt besviken. Enligt flera personer jag pratat med så är han inte något extra utan bara hyffsad Div1 spelare i stil med Michael Raynee i Wings. Ingen spets med andra ord. Dock är jag inte heller säker på att Fredda talar helt sanningsenligt i SN. Jag tror och hoppas på IKO spelarna. Undrar vad som händer med Carl Johan Sjögren? Kanske inte blir något där ist........
  /Räkan

  SvaraRadera
 5. Om det bara ska in tre anfallare till måste samtliga tre vara av absolut högsta klass. Annars blir det inte lika roligt som förra säsongen...

  SvaraRadera
 6. Det sorgliga är ju att Markus Andersson är bra mkt bättre än alla dem här spelarna ni rabblat upp här ovanför. Nybeck är en spelare som aldrig riktigt spelat till sig en ordinarie plats i AS och inte alls har sammma spets som Mozart. Gibbs är en rollspelare som är riktigt bra på det han ska göra. Vara jobbig för motståndare. NH kommer inte kunna värva in förstalina spelare med den budgeten man jobbar med.

  SvaraRadera
 7. Vet inte om jag blev så imponerad av Markus förra säsongen. Hade nog väntat mig lite mer. Det finns där men man måste nog visa lite jävilar anamma oxå.

  SvaraRadera
 8. Problemet med Markus är att han var så bra som han ville vara för dagen. I PO-serien var han grym men hur ofta åkte han inte med klubban bakom sig i grundserien?

  Angående Troy så fick jag ytterligare en indikation på att det kan vara han. Utanför klubben förvisso så det kan vara lika lite substans som IKO-ryktet.

  /Gustaf

  SvaraRadera
 9. Kan från säker källa bestämmt dementera att det är ngn transatlant på ingång.
  Det finns en del Svenska namn som florerar och jag är helt säker på att NH ställer ett starkt lag på isen i Augusti!

  SvaraRadera
 10. Tror inte laget kommer att bli lika starkt som ifjol. Allettan känns som en ordertlig utmaning men tror inte på något playoff. Ser man Sjödin som spetsvärvning till 1:a femman då ska vi nog sänka kraven på playoff.

  Däremot hörde jag något otäckt idag som rör föreningen i helhet. Tydligen saknar man tränare till J-lagen samt att det är ont om spelare och så är risken stor att U-16 laget läggs ner. För föreningen istort så måste det vara jätteproblem och brottas med och inte ha någon naturlig påfyllning uppåt till j-leden. Då är man helt beroende på att värva externa spelare redan då.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.