27 maj, 2012

Två namn och ett nytt rykte


Någon har varit inne på rätt spår gällande de två spelare som skall besöka Nyköping under nästa vecka. Jag har fått namnen på spelarna och tänkte först inte gå ut med dem men har gjort en kovändning i ärendet. Niclas Lehmann har någon varit inne på här tidigare och det skall stämma att han kommer att besöka Rosvalla under tisdagen.

Spelare nummer två skall vara Marcus Waldehagen. Det är ju en väldigt duktig spelare som har levererat mängder av poäng i samtliga lag han spelat i på Div1 nivå. Han är också gammal lagkamrat med Robin Axbom från tiden i Björklöven, förhoppningsvis kan Robin prata gott om Nyköping för Marcus.

Det vore två riktigt intressanta spelare att ha i NH till hösten. Men nu är det ju som bekant långt från besök till underskrift men det är något jag tänker hålla tummarna för.
**********
Förutom dessa två spelare ska det finnas ett namn till som det diskuteras om i sportgruppen. En etablerad spelare som jag tyvärr inte fått något namn på. Med lite flyt kan truppen vara spikad i slutet av nästa vecka.

/Söndagsångest

6 kommentarer:

 1. Johan Asplund var på besök idag.

  SvaraRadera
 2. Trevligt. Många härliga minnen från Asplundstiden. /Räkan

  SvaraRadera
 3. Är det sant att Asplund kan vara på ingång?? Eller lyser det en ironilampa här?

  SvaraRadera
 4. Coach Johansson twittrade att Asplund varit på besök och att han var sugen på Nyköping. Vad det sedan betyder vet jag inte, det finns ju redan två målvakter i truppen
  / matte

  SvaraRadera
 5. Skulle inte dra några större växlar av Asplundryktet. Tror att han varvat ner i div3.

  SvaraRadera
 6. Asplund är ju bättre än båda våra målvakter så gärna för mig..

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.