25 maj, 2012

Träningsmatcher och lite annatIdag kom serieindelningen och träningsmatcherna ut på NHs hemsida. Många bra matcher att se fram emot innan serien drar igång. Mariestad x 2, Hästen, Koo koo från Finlands svar till hockey allsvenskan är några av lagen vi skall möta. Resten av matcherna hittar ni på http://www.nykopingshockey.se/ såklart.

**********

Även serieindelningen släpptes och jag såg att NH ”bara” behöver åka till Gotland en gång under grundserien. Det är bra, åtminstone om man ser till NHs redan magra plånbok. Två bortamöten med Åker står på schemat och vi får Huddinge hemma två gånger.

Hela spelordningen hittar du här.

**********

Jag skrev i mitt förra inlägg att Andreas Gröndahl borde kontaktas av sportgruppen. Nu florerar dock rykten att Åker och Gröndahl förhandlar och det skulle inte förvåna mig om det skulle bli bläck på kontraktet där. Dock skall tilläggas att Gröndahl inte är säker på om det skall bli någon fortsättning på hans karriär inom hockeyn. Men det är rykten och skall behandlas därefter.

**********
Det blev i alla fall inte någon Kim Nässlin Eidenert i Nyköping som det ryktades om i början av Silly Season. Han blev i dag klar för Tranås.

**********

Kom att tänka på spets värvningarna som uteblir. Knut Henrik vore väl en RIKTIG Spets värvning?

/Ännu en vecka utan spets.

3 kommentarer:

 1. Haha Knut Henrik Spets. Bra där. Vi är många som är lite mer än oroliga over situationen i NH. Inget årsmöte och inga nya spelare. Vad händer?
  /Räkan

  SvaraRadera
 2. Årsmöte kommer i Juni om man hinner med annars blir det framskjutet till Augusti.

  /Gustaf

  SvaraRadera
 3. Enligt rykten så kommer det 2 spelare på besök under nästa vecka.
  Spännande!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.