07 juli, 2012

Blir det Lindlöf som spikar truppen?


28-åringen med meriter från högstaligan i Finland och som förra säsongen inte riktigt kom till sin fulla rätt i Kristianstad har varit och hälsat på i Nyköping och fått ett muntligt kontraktsförslag med sig hem. JoniLindlöf som mestadels har spelat i de norra delarna av Sverige har potential att producera bra med poäng vilket 55 poäng i Asplöven och 42 poäng i Björklöven vittnar om.

Mellan Asplöven och Björklöven-sejouren var Joni lagkamrat med Sebastian Sjösten i Briançon i Franska ligan. Där gick det också bra för finländaren som 2002 blev draftad av Washington Capitals. Lindlöf har också meriter från finska juniorlandslagen. Ett spännande namn, men om värvningen går i lås får vi se under nästa vecka.

/God morgon

7 kommentarer:

 1. Om Enlund inte kommer til spel så kan det ju bli något mer väl innan truppen är spikad? Tror att Joni kan vara ett riktigt bra tillskott. Någon "bomb" är ju inte att vänta på ändå.

  /Gustaf

  SvaraRadera
 2. Om Enlund inte kommer til spel så kan det ju bli något mer väl innan truppen är spikad? Tror att Joni kan vara ett riktigt bra tillskott. Någon "bomb" är ju inte att vänta på ändå.

  /Gustaf

  SvaraRadera
 3. Om Enlund inte kommer til spel så kan det ju bli något mer väl innan truppen är spikad? Tror att Joni kan vara ett riktigt bra tillskott. Någon "bomb" är ju inte att vänta på ändå.

  /Gustaf

  SvaraRadera
 4. Jo så är det ju. Och det verkar tyvärr inte som att det händer så där välgigt mycket positivt i fallet Enlund. Kanske finns plats för både Lindlöf och Waldehagen i sånt fall? De är väl dessutom kompisar och skulle nog gärna lira tillsammans igen. Senast de gjorde det i Asplöven mäktade de med 55 och 54 poäng. Inte så illa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter bra. Snackade med Stålnacke och Waldehagen verkar inte vara så het på NH men det kanske ändras?

   /Gustaf

   Radera
 5. Vaddå "Bomb"?
  Waldehagen o Lidlöf är fö. ihop med var sin tvillingsyrra.

  Tillsammans är vi starka-Vi är NYKÖPING

  SvaraRadera
 6. Både Joni och Walderhagen är typiska spelare som är bra i serielunken. Men när det väl hettar till så viker båda ner sig. Speciellt Walderhagen som ösar in poäng i början för att sedan försvinna helt. I divison 1F hade dom inte mycket att hämta iallfall och enligt rykten ifrån spelare så spred dom dålig anda i omklädningsrummet.

  Mvh Kristianstad-supporter

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.